Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Talha keyfibi kacirmak istemem ama lipi falan 600 e mi boyattin neyse belli oldu bi tanede boyaci sponsor alicaz 4 sene once 700 e jant boyatani gormustum ama 600 e lip radikal olmus yazik uzuldum kolay kazanmiyoruz
Talha keyfibi kacirmak istemem ama lipi falan 600 e mi boyattin neyse belli oldu bi tanede boyaci sponsor alicaz 4 sene once 700 e jant boyatani gormustum ama 600 e lip radikal olmus yazik uzuldum kolay kazanmiyoruz
Bidaha muhattap olmayacagim insanlarla 3 kurus icin polemige girmem.bosver gitsin ama o boya bi dokulsun o zmn keyfim kacar iste.
bayagidir gorusemiyoruz abi cok yakisikli olmus masallah
Çok sağol beğendiğine sevindim valla denk gelemedik bi türlü.Görüşürüz inş. Kısa zmn içinde ecu fasta uğrayacağım.Parçaları taktık ayar yapamadık daha.
Açıkcası araba hoş ama bu araba bende olsa arabama yaptığımla aynı yolu izlermiydim tereddüt ederdim çünkü bu arabanın bi kere yapısı benimkinden farklı yani tavanı filan daha basık ve ikincisi tavanı da beyaz.Aracı biraz boğmuş.Benden çok farklı bir durum var burda.
Açıkcası araba hoş ama bu araba bende olsa arabama yaptığımla aynı yolu izlermiydim tereddüt ederdim çünkü bu arabanın bi kere yapısı benimkinden farklı yani tavanı filan daha basık ve ikincisi tavanı da beyaz.Aracı biraz boğmuş.Benden çok farklı bir durum var burda.
Evet Albino olmus bu biraz bence seninki daha guzel zaten o ayrı.
Arkadaşlar 3,35 bobinlerimiz de dün takıldı.Bu konuda sponsorumuza teşekkür ederim.Gerçekten lafta sponsor olmadığına ve foruma özel fiyat verdiğini de bizzat görmüş oldum.Tabi bunu 15- 20 lira arabaya harcadıktan sonra görmek benim için biraz acı oldu.Neyse bana olan oldu benden sonrakiler faydalansın bari diye yazıyorum.
Yorum Yap