Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Fatih bence de yeniden gt5'i canlandıralım. Ben bu ara biraz RockSmith delisi oldum ama Gece 23:00 de GT5 molası veririm her türlü İşin gerçeği gelecek pazar düğünüm var , dolayısıyla ps3 ü pek açamıyorum ama bi 15-20 gün sonra yeniden sahalardayım. DLC de alıcam bu sefer, o jantlardan lazım bana
@Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz
@Ozanbalta ben gecenlerde alacaktim, sonra vazgectim.. Gecen ay Summer Sale dolayisiyla biraz yuklenmisim karta daha hic acmadigim 2 oyunum var.. Battlefield antremanlari yapiorm ara.. Alen'le birbirimizi vurmaya calisiyoruz
Cok guzel tavsiye ederim, eski mini'yi kullanabiliyorsun bi de iste courtyman varmis ama daha cikmadi karsima benim.
Yorum Yap