Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
fatih mesaj attım sana almadın sanırım aksam Haktanla onadık bir tur ısınma
Mesajı göremedim ya, nereye attın ki? PS3 ve GT5 sisteminde mesaj yok hiç, email ve sms de yok? umarım WhatsUp fln değildir, AyFonumu satalı baya oldu.
Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir
Mesajı göremedim ya, nereye attın ki? PS3 ve GT5 sisteminde mesaj yok hiç, email ve sms de yok? umarım WhatsUp fln değildir, AyFonumu satalı baya oldu.
Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir
Evet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem
Bu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim
ben dün kurdum ps3 ü ama güncellemeleri bitene kdr zaten maç başladı,maçda penaltılara kalınca pek oynayamadım. bu arada talhagorenoglu diye bir hesap açtım ps3 de.Ben şimdi sizinle gt5 oynamam için ne yapmam lazım?
Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..
Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacak karisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
heheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "
Ya ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..
Bu arada Can dun sana son virajda istemeden 270le vurdum kusura bakma bugun yol vericiiim
Yorum Yap