Ps4 / EmreFdkr
Battlefield Hardline, CoD Advanced Warfare, GTA 5
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterC@N pek sever bu oyunu. Ama artık hepimiz CoD AW'e sardik..nezaman oynuyoruz adminim ben hiç hatırlayamadım
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatılık Watch Dogs PS4 oyunu var isteyene veririm
Bir yorum yaz:
-
Herkese iyi seneler. Ya bu crewde mini cooperi nerden nasil alcaz redeem codedu da girdim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi oyunun kurulumu ps4 için gerçekten uzun sürüyor malesef)))
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim bu aksam kurabilecegim oyunu henuz eve ulasamadim Apple store randevum var 2030da Akasyada beklerim "
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPS3 ve PS4 ayni server diye biliyorum. ama sanirim Xbox ve PC'ler ayri.
ben dun gece CoD Modern Warfare 3'u bitirdim. Special OPS kismini oynamaya basladim. Ama grup tamamlanirsa aksam birbirimizi friends olarak ekleyelim ki cetemizi kuralim
Bir yorum yaz:
-
PS3 ve PS4 ayni server diye biliyorum. ama sanirim Xbox ve PC'ler ayri.
ben dun gece CoD Modern Warfare 3'u bitirdim. Special OPS kismini oynamaya basladim. Ama grup tamamlanirsa aksam birbirimizi friends olarak ekleyelim ki cetemizi kuralim
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHehe sen tanıttın mı aracını)) yarın dabah sanayideyim Aynyi sabah acıcam
uygun olanları beklerim
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfakiriz ya r53 GP biniyoruz.
)) yarın dabah sanayideyim Aynyi sabah acıcam
uygun olanları beklerim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: