ben ilk aldigimda 4 saat falan oynayamamistim guncellemeler yuzunden.. sonra da acik birakip yattim zaten ertesi sabah yine...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben ilk aldigimda 4 saat falan oynayamamistim guncellemeler yuzunden.. sonra da acik birakip yattim zaten ertesi sabah yine...
Peki ben bişey merak ediyorum, yıllar önce çıkan ps3 ile benim dün aldığım ps 3 teknoloji olarak aynımıdır yoksa bunlar değişiyomu sürekli?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay be o zmn ben hiç heves yapmiym ztn bu akşam yarı final maçı da var...
Peki ben bişey merak ediyorum, yıllar önce çıkan ps3 ile benim dün aldığım ps 3 teknoloji olarak aynımıdır yoksa bunlar değişiyomu sürekli?
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfatih mesaj attım sana almadın sanırım aksam Haktanla onadık bir tur ısınma
Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMesajı göremedim ya, nereye attın ki? PS3 ve GT5 sisteminde mesaj yok hiç, email ve sms de yok? umarım WhatsUp fln değildir, AyFonumu satalı baya oldu.
Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir
Bu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz mademsigpic
Yorum Yap
-
Fatih V.
[SIZE=1]Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFatihV, Alen'in attigi mesaji bende gordum. GT5 wall'una post etmisti
Adam o tarihten beri kayıplarda. 2 gecedir mazeret üretior baksana Al MINI 'ni gel arkadaşım aaa
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem
Yorum Yap
-
Once tvyi sonra ps3'u acip gt5'i calistircaksin
Saka bi yana.. Oyuna girmeden once network'e sign in diyip bizi eklemen lazim.. HaktanKeskin FatihV ucanteneke ve alen(in nickini hatirlamiorm)..
Sonra oyunda GT mode'a girip Community kismindan birimizin acik olan lounge'una (kahve fincani) katilman yeterli olacak karisik gibi gorunsede 1 dk surmeyecek bunlar
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterheheh eğlenceliydi baya, ilk turda haktan viraj sonunda bekleyip üzerimize sürdüğünde Fatih'in tepki süperdi "o ne la "
Ya ewet o baya iyiydi bende ewde kahkahalar falan atiodum o sirada
Ama oyun FatihV'ye bilendigimi dusundu sanirim ki o andan itibaren adam hep seffafti.. Ghost car gibi dolasti hic carpamadim..
Bu arada Can dun sana son virajda istemeden 270le vurdum kusura bakma bugun yol vericiiim
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
Yorum Yap