Bu akşam mı çıkıyoruz pistlere ??
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
Fatih V.
-
ONRCN
-
Fatih V.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa ben daha 3 tur oynadim. Ne arabam var ne bisi.. Nasi yapicas?
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Diğer üyeler de çekinmeden Playstation nicklerini paylaşsınlar bence. İyi oynuyorum kötü oynuyorum gibi yorumlamayın, maksat eğlenmek olsun. Haydi Nickleri görelim. Aynı şekilde Xbox 'cular da Forza için..
Yorum Yap
-
Sevgili uyelerimiz...
Sitenin ilk pist eventini az once FatihV ile gerceklestirdik. MINI'lerimizin disinda Ferrari, McLaren, Maserati'leri de test etme sansini bize tanidigi icin Sony'e tesekkur ederiz
Bunun disinda FatihV'ye de garajima gonderdigi az biraz oynanmis ve yipratilmis MINI ve Megane icin de tesekkuru borc bilirim..
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunun disinda FatihV'ye de garajima gonderdigi az biraz oynanmis ve yipratilmis MINI ve Megane icin de tesekkuru borc bilirim..
Şaka bi yana gerçekten eğlenceli oluyor. Daha kalabalık olması dileklerimle
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bu ne güzel bişeymiş böyle.Nasıl dahil oluyoruz bu işe? Ne alcaz ne yapcaz?
sonra bizleri ekle PS3 Network'e..
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha, bir adet PlayStation 3, bir adet GT5, bir adet kontroller ve bir adet Internet baglantisi yeterli olacaktir
sonra bizleri ekle PS3 Network'e..sigpic
Yorum Yap
-
Ben Dubai'den uygun fiyata aldim. Piyasaya gore sahibinden veya gittigidiyor'da daha uyguna bulabilirsin. Tavsiyem en az 2 kontroller'in olmasi (illaki arkadaslarin gelip mac yapmak yada araba yaristirmak isteyecektir seninle )
Bir alternatif olarak Xbox'i da dusunebilirsin. GT5 Sony oyunudur, Xbox'ta bulamassin. Ancak genel olarak XBox daha iyi goruntuye sahiptir ve bu isin merkezi olarak Amerika'da PS3 cok az var. Xbox'taki Forza COK iyidir! kontrolleri daha ergonomiktir. Ancak PS3 sahipleriyle karsilikli oyun oynaman soz konusu olmaz. O'nunda kendi network'u vardir.. Bende hem Xbox hemde PS3 var.
Yorum Yap
Yorum Yap