Sonuc olarak simdilik bu kapı cepleri takılıyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun gunu birlik istanbula geldim, arabanın Muzik tesisatında son kalan kapı cepleri icin buradaki usta ile görüştük hesap ettik, benim kafamdaki tasarım ölçülerden dolayı olmadı, uymasi icin kapi sacinin iceriden kesilmesi gerekiyordu be su an icin bunun yapılmasını istemedim, sesteki akustik denge icin beğenmediğim daha onceden yapılmış kapı ceplerini takacaklar ve bu sekilde bitirecekler. İleride elektric window tertibati takıldığında kapı sacında gereken işleminde yaptırıp istediğim sekline kavuşturacağım.
Yorum Yap
-
fenerci
Hadi hayırlısı tarik
Son sesi duyamadik ama ne yapalım şimdilik kısmet değilmiş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraba bugun bitecek ve bu aksam Ankara'ya yola çıkacak, planı bu sekilde yaptım.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
fenerci
The don ))
NDG Ne oldu maket mini hani resim falan yokmu ???
Yorum Yap
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThe don ))
Yorum Yap
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThe don ))
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermotor topluyorum daha kaporta pek saglam cikti kaportaci ile calismayi dusunmuyorum mk7 hali bence tam tadinda. renkte hos. ivandan tavan icin sticker dilendim :P bakalim yollarsa bizde yapistiracagiz heueheueheuehe
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz birseyler çeviriyorsunuz belliki, kokusu yakında çıkar
camini silecegini farlarini izgarasini stoplarini tamponlarini taktim coktaa gozel oldu cokta iyi oldu hani .. motoruda topladim bi kenarda duruyor,iskenderde exhaust yaptirmis benden onceki sahibi gittim onunda orjinalinin siparisini gectim bi kac gun evvel yarin oburgun cekerim gumrukten :P
Neyse tamam ya acikliyorum uzun zamandan sonra maket aldim kendime capacityde dolanirken toyzzshopta 69model turuncu bi MINI aldim (guzel kaziklandim) onu topluyorum tabi bu aralar herseyden fazlasiyla bunaldigim daraldigim icin 1 seferde oturup bitiremiyorum oysa bu tarz seyler beni cok dinlendirirdi yaslaniyor muyum ne?!?!? :what:
neyse wish gormesin yasli kelimesi yasakti.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKolay gelsin NDG, maket isi zevklidir, benimde maketcilik hobim var, iyi bilirim nasıl dinlendirdigini
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap