Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeaser Çalışanların, emek harcayanların, sabredenlerin ellerine sağlık Güzel bir görüntü, övünç kaynağı
NAM'da yazıyor musun? ya da yazacak mısın bu yaptığın işi?
işlem sırası vsvs hem hardıskler karısık hemde kafam ama toparlayıp toparladıgımda once burada yayınlamak ıstıyorum.
Yorum Yap
-
fenerci
Yapılacak en basit en kolay yöntemle is halledilmiş bence tarık
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapılacak en basit en kolay yöntemle is halledilmiş bence tarık
deliği alttan kapattılar yarında üstten çelik macun çekecekler ve o deliklerin oldugu bölge yaklasık kibritkutusundan bıraz buyuk kısım lokal olarak beyaza boyanacak
ve tum bu ısler bayrak stıckerları yapıcınca stıckerın altında kalacak gorunmeyen bolge olacak ama işide saglamca sozmuş olacagız dıye dusunuyorum.
Yorum Yap
-
fenerci
Tarık merhaba
Öncelikle gözün aydın :thumbup:
Mini cook güzel olmuş canlı renkler araca cok güzel bir hava vermiş
Eminimki canlı gözle görmek fotografta gordugumden daha iyi olacaktır..
Eksik varmı minide ?arka tekerlek kamber kiti takicaktın ??
Yorum Yap
-
Aslı fenerci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarık merhaba
Öncelikle gözün aydın :thumbup:
Mini cook güzel olmuş canlı renkler araca cok güzel bir hava vermiş
Eminimki canlı gözle görmek fotografta gordugumden daha iyi olacaktır..
Eksik varmı minide ?arka tekerlek kamber kiti takicaktın ??
ama artık bu forumunda sayesınde gaza gelerek hem F1 ın eksıklerını hemde dıger projeyı yapmaya karar verdım.
F1 e yapılacaklar
Önümüzdeki günlerde dashboardu söktürcem arabanın içindelki koltukları ve taban halısını sokturcem, silbaştan ses yalıtım malzemesi yaptırcam, hem tabana hemde gogusun arka planında kalan motor ıle aracın ıcındekı bolmeye yapılacak. Bu proje ıle eş zamanlı taban halısı sokulmuşken aracın muzık tesısatı ıslemıde baslıcak hoparlor ve anfı kabloları taban halısının altından yalıtımlı ve ızole bır sekılde dosenme ıslemı yaptırcam.
Gectıgımız hafta ıngıltereden arka kelebek camlar ıcın sıfır genıune krom cıta buldurdum onları aldım, onlar gelcek ve arka kelebek camlar hem camı hemde cercevesı degısecek
John cooper ımzalasını bulamasamda (hala arıyorum ama ) genuıne kapı kolu ve cam acma kol seti aldım onlar takılcak.
Bırde buji ateşleme kablosu aldım onlar gelsın onlar degısecek.
Sonra mekanıkte camber ayarlama aparatlarını taktırım heralde su an ıcın arabayı yurutmedıgım ıcın mekanık ıslerı ılerıye atıryorum dıyebılırım.
Senın ıcın on sıs farlarının olcusunu aldım sana ozel bır gorsel hazırlıcam buradan paylasırım bılgın olsun
Yorum Yap
Yorum Yap