Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arkadaşar r56 ile r56 lcı fark ne LCI NE ANLAMA GELİYOR ? özellikle jcw body kıtte LCI 300 EURO DAHA PAHALI AMA NE OLDUGUNU ANLAMADIM.. ARKADASIM HEDIYE OLARAK JCW BODYKIT HEDIYE EDECEK BANA BİRDE BODY KIT BORUSAN ARACILIGIYLA MI SİPARİŞ EDEYİM BAŞKA YERDE BULABİLİR MİYİM
    bu arada hediye olayini yeni fark ettim, ne guzel bir arkadasmis
    bodykit konusunda nimotechin calismalari vardi, sanirim geliyor yolda, onunla iletisime gecebilirsiniz...

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    LCI makyajli kasa kodudur. 2010 sonunda butun miniler dis gorunus olarak(stop, on arka tampon, ve ic kisimda bazi degisiklikler) , cooper s ler motor olarak (N14 ten N18e) makyajlanmisir(N14ler 177hp, N18ler 184hp). john cooperlarda motor ve bodykit degisimi (N14ten N18e ve V2den V3e) 2012nin 2. yarisindan itibaren olmustur.
    JCW body kitte, LCI ile normal body kitin farki (normali V2, LCI V3) on tamponun alt kismindaki ekin ayri bir parcadan olusmasi, ve alt lipin kesim yerlerinin degisikligidir.
    gorsel ekliyorum;
    makyajsiz jcw tampon (v2)

makyajli jcw tampon (LCI) (v3) parca plakanin altinda gorunen duz cizgi

cok bir farki yok yani
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    arkadaşar r56 ile r56 lcı fark ne LCI NE ANLAMA GELİYOR ? özellikle jcw body kıtte LCI 300 EURO DAHA PAHALI AMA NE OLDUGUNU ANLAMADIM.. ARKADASIM HEDIYE OLARAK JCW BODYKIT HEDIYE EDECEK BANA BİRDE BODY KIT BORUSAN ARACILIGIYLA MI SİPARİŞ EDEYİM BAŞKA YERDE BULABİLİR MİYİM

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    [ATTACH]5943[/ATTACH]

çok soru soruyorum ama mini benim ilk arabam ve arabalarla ilgim mini ile başladıgından blgi yoksunum.. bu direksiyonu alsam oluyor mu benim araca
    Kesinlikle bunu alma aracına çok daha güzel direksiyonlar var hatta satılıklarımızda vardı.

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Fiyat iyiymiş ama şu orta kısım olmasaymış çok iyi olurmuş.Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    turuncu kırmızı olsa 10 numara olacaktı ama sıyhta yapabılırım .. 1600 e aldım

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Kaça aldın acaba,öğrenebilirmiyim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hayirli olsun etrafindaki turuncu seridi siyah yapmani tavsiye ederim ama...

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    DOA birlas malesef oz ile könig jant yok onun dışında sanayide de bulamadım sonunda maltepe den könig bulup aldım 6 saatin sonunda )

18 inç aldım yarın inş dunlop lastiklerini alacağım ...
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    DOA gitmeden birlas arayıp sorayım o zaman Online sitesinde stokta yok görünüyor jant. Aslında lenso jant buldum ama orjinal jant cikartip düşük kalite jant takmak saçma geldi konig yada oz almak istiyorum koca istanbulda bulmakta zorlaniyorum
    sanayideki bazi jantcilarda da orjinal konig veya oz olabiliyor bazen, ama sans tabi... birlasin atasehirde de subesi var. atasehirde olmasi durumunda gun icinde getiriyorlar. bi seferinde seyrantepede oglen 12 gibi sparco koltuk istedik, atasehirde vardi, aksamustu 4 bucuk 5 gibi getirdiler... ama yine de telefonla sormakta fayda var

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    DOA gitmeden birlas arayıp sorayım o zaman Online sitesinde stokta yok görünüyor jant. Aslında lenso jant buldum ama orjinal jant cikartip düşük kalite jant takmak saçma geldi konig yada oz almak istiyorum koca istanbulda bulmakta zorlaniyorum

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hankook v12 tavsiye edebilirim. Fiyat performans oldukca iyi
    Bende tavsiye ediyorum gerçekten yola iyi tutunuyor. Japonya'da mi ne bir yerde yarış araçlarında Kullaniliyor hankook marka lastikler. Fiyatı makul ve işlevi cok guzel insan daha ne ister ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Hankook v12 tavsiye edebilirim. Fiyat performans oldukca iyi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    P zero kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim... Orjinal oz satan yer var mi tam bilmiyorum sanayide, sanayi mahallesinde birlas var ama, seyrantepede

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X