Oem yazıyor aynen firma sağlam bir firma benimde daha onceden alışverişim olmuştu.Oem'dir büyük ihtimalle.Yeri Maslak da bakma imkanınız varsa gidip görün derim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit
Çöküş
X
-
oem yaziyor ama emin olamadim ben de. gidip bakmak lazimAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek...04689729/detay
bu orjınal s kaput gibi ama uygun gıbı geldı fıyat bı tuhaflık olmasın
Bir yorum yaz:
-
hahaha kanka ayni seyleri yaziyoruz zatenAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka olayı sana devrediyorum
Bir yorum yaz:
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...04689729/detay
bu orjınal s kaput gibi ama uygun gıbı geldı fıyat bı tuhaflık olmasın
Bir yorum yaz:
-
Kanka olayı sana devrediyorumAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilbantekinler iyi bu konuda baya. ayn nin yaninda maslakta
Bir yorum yaz:
-
Abi Ayn nin yanında ilban tekiner var oraya boyatir yan tarafta ayn de de montajını yaptırırsın. Ikisi de ısının ehlidir.
Bir yorum yaz:
-
ilbantekinler iyi bu konuda baya. ayn nin yaninda maslaktaAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla sahıbınden çıkma doluymus çok sevindim siz değerli arakadaşlardan boya için nereyi tavsiye edersiniz
Bir yorum yaz:
-
valla sahıbınden çıkma doluymus çok sevindim siz değerli arakadaşlardan boya için nereyi tavsiye edersiniz
Bir yorum yaz:
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16011317/detay
ornegin soyle bisey alip guzelce boyatip koyabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Hic Borusana sormayın Uçuk fiyatlar alırsınız. Sahibinden de Çıkma Kaputlar var fiyatlar makul derecede. Onu değerlendirmeniz daha Mantıklı olacaktir.Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogru soyluyorsun DOA fiyat öğreneyim borusandan inş abartı bi fiyat çıkmaz
Bir yorum yaz:
-
bence cikma bulunabilir. cikma bir kaput bulup, hasarsiz veya az hasarli, arac rengine boyatip kullanilabilir...Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogru soyluyorsun DOA fiyat öğreneyim borusandan inş abartı bi fiyat çıkmaz
Bir yorum yaz:
-
dogru soyluyorsun DOA fiyat öğreneyim borusandan inş abartı bi fiyat çıkmaz
Bir yorum yaz:
-
bu isi sanayide yapan, ve guzel isler cikaran yerler var, ancak orjinal parcayi bozmak yerine, bunu sokup, cooper s kaputu almani tavsiye ederim... hem parcanin orjinalligi bozulmamis olur, hem de ilerde bir gun satarken veya orjinale cevirmek istediginde geri donusumu olur... sonucta ne icin olursa olsun kaputu boyanmis araba satista zorluk cikartabiliyor...Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]5965[/ATTACH]
arkadaşlar kaput resmınde görüldüğü gibi kaput havlandırma scub için yer var gibi görünüyor da sizlere danışmak istedim ..kaputu kestırsem bi sorun olur mu sonucta arac s değil birde yapılıyorsa borusana mı yaptırayım yoksa sponsorlara mı?
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar kaput resmınde görüldüğü gibi kaput havlandırma scub için yer var gibi görünüyor da sizlere danışmak istedim ..kaputu kestırsem bi sorun olur mu sonucta arac s değil birde yapılıyorsa borusana mı yaptırayım yoksa sponsorlara mı?Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Süper açıklama olmuş eline sağlık nimotech ile bi görüşelim o zaman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: