Bridgestone potenza yada pirelli pzero lastik düşünebilirsin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit
Çöküş
X
-
yarın maslak sanayiye gidecem JANT için önereceğiniz bi yer var mı oz jant almayı düşünüyorum oraya hiç gitmedim birde lastik hangi marka önerirsiniz sizlerin tecrübesi var? suankı 15 mini jant ve contınental lastıkleri verip 17 nc jant ıle lastıge çevircm
Bir yorum yaz:
-
Mini one vardi bitane jcw body kitli, bence guzel oluyor dusunebilirsiniz.. Kaput olmasa da guzel duruyor
Bir yorum yaz:
-
Yanlış anlamayın ama bu kadar masraf yapacağınıza bir cooper s neden düşünmüyorsunuz.
Bir yorum yaz:
-
bana cooper için olan versiyonuna ihtiyacım olacak ve esktra kaput o zaman
Bir yorum yaz:
-
Uyar problem olmaz.Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar MINI COOPER JOHN COOPER WORKS BODY KİT almak istiyorum ama benım araç s olmadığı için kaput içermiyor malesef bu kit ..önerir misiniz yaptırmayı ...birde aracama s kaputtan alsam oluyor mu uyum olarak ?
İsterseniz, JCW bodykit'in Cooper ve One için olan versiyonlarıda var..
Bir yorum yaz:
-
Doga = Hizir AcilAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYardimci olabiliyosam ne mutlu bana
Bir yorum yaz:
-
Yardimci olabiliyosam ne mutlu banaAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok tşkler en kısa sürede birlastayım sizin sayenizde çok şey öğreniyorum
Bir yorum yaz:
-
çok tşkler en kısa sürede birlastayım sizin sayenizde çok şey öğreniyorum
Bir yorum yaz:
-
oz ultraleggera veya superleggera tavsiye ederim. birlas satiyor yanilmiyosam
Bir yorum yaz:
-
bu oz jant benımde hosuma gitti de bulamamıstım.Bulursanız bende hemen alırım nette 2 yerde buldum aradım ellerınde yoktu
Bir yorum yaz:
-
Ben pek beğenmedim,zevk meselesi tabi.
Bende bunu beğendim araştırıyorum uygun bulursam alıcam.

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: