Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit
Çöküş
X
-
+1Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 oldugu surece fark etmiyor, sadece elektrikli katlanir, normale uymuyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
R56 oldugu surece fark etmiyor, sadece elektrikli katlanir, normale uymuyor...
Bir yorum yaz:
-
ayrıca benımkı manuel katlanıyor onunkı elektrıkı fark eder mı ? sacma sorular oluyor ama
Bir yorum yaz:
-
anlaşıldı tşkler bide s ile normalde farketmez sanırım her ıkısıde katlanır olduktan sonra düşünüyorum 2 mizinkide r56Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatlanmayandan ayna Kapagi daha kucuk katlanıra göre.
Bir yorum yaz:
-
Katlanmayandan ayna Kapagi daha kucuk katlanıra göre.Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar benim araçtan çıkan ayna kapaklarını birine vercm de benim araç r56 hatchback lakin onda ki r56 s modeli uyumlu mudur ? birde aynanın katlanır olup olmaması da etkılıyor mu kapağı
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar benim araçtan çıkan ayna kapaklarını birine vercm de benim araç r56 hatchback lakin onda ki r56 s modeli uyumlu mudur ? birde aynanın katlanır olup olmaması da etkılıyor mu kapağı
Bir yorum yaz:
-
teşekkür doa ..17 inc janta geçene kadar şimdilik geçiçi çözümAslı doa29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla guzel olmus elinize saglik
)
Bir yorum yaz:
-
valla guzel olmus elinize saglikAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6134[/ATTACH]
jantlarıma plastidip uygulamadım kendim %90 başarılı oldu sevdim sizce?
Bir yorum yaz:
-
jantlarıma plastidip uygulamadım kendim %90 başarılı oldu sevdim sizce?Eklenen DosyalarEn son düzenleyen mcmurat; 07-06-15, 16:26.
Bir yorum yaz:
-
mantıklı ona da bı ayar cekerım zaten daha kapı kolu bulmam lazım blackjack iç trimler var jant derken arada onu da hallederim
)
Bir yorum yaz:
-
ozellikle arkadan bakinca hersey kirmizi siyah, bitek o serit krom kaliyorAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göstero kısım beni çok tereddütte bıraktı olabilir tabiki
Bir yorum yaz:
-
o kısım beni çok tereddütte bıraktı olabilir tabikiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstercam cevresindeki kromu da siyah yapmali bence
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: