Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• mcmurat
    yanıtladı

minimdeki ufak değişiklikler yenileri inş yolda
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    İnşallah en kısa surede

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    İşlemler bittiğinde fotoğraf ile gönlümüzü şenlendirirsiniz artık

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    Ben bugun sabah gıttım ıns yarın öğleden sonra yıne ordayım

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende gelicem öğlenden sonra 3 gibi.
    Turbo sökülecek
    Kerem direksiyondaki gri şeridi kapladn mı yoksa boya mı plasdip gbi bşi mi? Güzel olmuş ama

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    bende gelicem öğlenden sonra 3 gibi.
    Turbo sökülecek

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    Ahmet usta ıle konuştum yarın ordayım ıns mınıclub aracılığıyla gıdıyorum Sızın selamınızı soylerım

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Ayn auto +1

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    AYN Auto'ya gidebilirsin.
    0212 286 00 32 Yusuf Usta veya Ahmet Usta

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var mini için orjinal ilave far , tavan dekoru depo kapagi kol dayama yan ayna kapaklari aldim da bunlari özellikle ilave fari bizim sponsorlardan kime yaptirabilirim bide telefon numarasi alabilir miyim ?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    DOA nasılsa seneye borusandan ıns s yada jcw alcm alırken aracı onlara vereceğim için sorun olmaz kuzenim öyle yapmıştı yeni araç alıyoruz diye iyi sayıyor tramer fazla öenmsemiyorlar ufak tefek seylerı
    Bu yuzden boyasiz arabaya da tramerli muamelesi yapiyorlar. Kosiflerde basima gelmisti

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    DOA nasılsa seneye borusandan ıns s yada jcw alcm alırken aracı onlara vereceğim için sorun olmaz kuzenim öyle yapmıştı yeni araç alıyoruz diye iyi sayıyor tramer fazla öenmsemiyorlar ufak tefek seylerı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arkadaslar ön tamponun 10 cm duvara sürttüm ciddi derinlikte boya falan çıktı da borusana servise mi götürcm de kaskoya yaptırayım diyorum sanırım tüm tamponu degıstırmeye kalkmaz inş borusan..bana cook nazar değiyor arabayı okutcm )
    Belli boyutu gecmeyen kucuk hasarlari kasko hasarsizliginizi bozmadan yapiyor genelde. Ama bu kadar kucuk birsey icin aracinizda tramer yazmasi da hos olmaz... Ben olsam kendi cebimden yaptirirdim...

Bir yorum yaz:

• mcmurat
    yanıtladı
    arkadaslar ön tamponun 10 cm duvara sürttüm ciddi derinlikte boya falan çıktı da borusana servise mi götürcm de kaskoya yaptırayım diyorum sanırım tüm tamponu degıstırmeye kalkmaz inş borusan..bana cook nazar değiyor arabayı okutcm )

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    neeeyy biri cooper s kaputu mu dedi cilgin bir projem olmasa seve seve yardimci olurdum ama kaputum whitesilver olarak o kadar guzelki anca kendi projemde kullanabilirim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X