Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini cooper benzin krom depo kapaği r56 -yan ayna kapak-şerit
Çöküş
X
-
ilan yayinda degil galba su an, ama kucuk fotograftan gordugum kadariyla cooper s spoileri gibi duruyor. normal coopera da uyumludurAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6791065/detay/
bu 2013 mini cooper a uyar mı bilginiz var mı
Bir yorum yaz:
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6791065/detay/
bu 2013 mini cooper a uyar mı bilginiz var mı
Bir yorum yaz:
-
Ayn cok vakit alıyor diye yapmıyordu benim sorduğumda.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyn yapiyor diye biliyorum...
sonuçta lifte kaldırmak gerekiyor
Jant 1 var sanayide orası itina ile yapıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
tmm arkadaşlar mantıklı boyama işi bu iş için sponsor var mı bizim yada herkesin yaptırdığı bi yer?
Bir yorum yaz:
-
Onur'a katılıyorum bencede boyat,güzel duruyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
+1 kaliper kapagi onermiyorum..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapak almaya gerek yok bence çünkü kaliteli durmuyor.Direk kaliperleri boyatın daha güzel duracaktır.
Like this;

Bir yorum yaz:
-
kaliper kapağı konusunda düşüncelerinşz neler arkadaşlar ? almak istiyorum da
Bir yorum yaz:
-
Yay kestirme isine kesinlikle girme tehlikeli bi olay... Spor yay alabilirsin, yayin markasina gore dusurdugu cm de degisiyor. En verimli yay h&r diyebilirim. Burdaki minimde ben de onu kullaniyorum. Nimotech e ulasabilirsin sifir fiyatlari konusunda. Asagi yukari 3.5 cm dusuruyorAslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6258[/ATTACH][ATTACH]6259[/ATTACH][ATTACH]6260[/ATTACH]
arkadaşlar 17 inç jantı hallettim sonunda anten ile kurukafa amerikadan geliyor 2 gün sonra .. sizlerin tavsiyesi arabayı alçalt diyeceksiniz bende öyle düşünüyorum ama hiç ama hiç bilgim yok ayn otoya gitsem onlarda yay falan bulunur mu orda yaptırsam yay kestır dıyen var cevremde araba konusunda özürlüyüm yeni yay alsam hangi marka alayım kac cm alcaltılır falan filan bilgi verirseniz sevinirim
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar 17 inç jantı hallettim sonunda anten ile kurukafa amerikadan geliyor 2 gün sonra .. sizlerin tavsiyesi arabayı alçalt diyeceksiniz bende öyle düşünüyorum ama hiç ama hiç bilgim yok ayn otoya gitsem onlarda yay falan bulunur mu orda yaptırsam yay kestır dıyen var cevremde araba konusunda özürlüyüm yeni yay alsam hangi marka alayım kac cm alcaltılır falan filan bilgi verirseniz sevinirim
Bir yorum yaz:
-
Merhaba Onur ben,Orjinal mini Cooper parçalarını instagram kullanıyorsanız minicooperaksesuar olarak aratırsanız bulabilirsiniz.İletisim bilgilerim orada yazıyor ulaşırsanız memnuniyetle yardımcı olurum.Aslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallah bende Benzin krom kapagi ariyorum. Süper duruyor. Nerde bulurum?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Mini parcacilarindan bulabilirsiniz. Minicooperaksesuar onur da yardimci olabilirAslı MrV tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallah bende Benzin krom kapagi ariyorum. Süper duruyor. Nerde bulurum?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: