şu an evdeyim ama dışarı çıkarsam kesin gene nargile içmeye gidicem
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşu an evdeyim ama dışarı çıkarsam kesin gene nargile içmeye gidicem
Yorum Yap
-
[QUOTE=NHT39;34996]Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOfff adammi vurdun derlerdi askerde
KARDEŞİM BENIM HEP AYNI HATTA SALI-CUMA 05:00
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNargileyi biraz azaltmalısın
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRafet El Roman'ında dediği gibi 'Elimde değil hala seviyorum'
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenle mi bot bağladın da denılebilir
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşu an evdeyim ama dışarı çıkarsam kesin gene nargile içmeye gidicem
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha söylenecek çok şey var askerlik yapmayan bilmez ama en cok zorma giden yaptığın pok nizamiyeden dışarı cıkmadı demeleriydi )
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende iciyorum hatta sigara kullanmiyorum ama bargile alisganligi daha kotu insan ariyo
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSArven naptın sen yine beyaa erken işim bitseydi yanına gelecektim ama geç oldu artık
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenım bçvş çok güzel deyimleri var ama banlanırımEn son düzenleyen ARENIMO; 23-05-13, 11:37.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ben 1 ay once yaptigim bir cekimin fotolarini yanlislikla sildigim icin tekrar cekiyorum bomontide foto bekleyen arkadaslar anlasinlar kafam nasil yogun
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterxaxaxaxaa asker muhabbetleri
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap