Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSensör bakmaya onur-oto ya
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRahat ol arabanın yanındayım NDG zaten başında nöbet tutuyor
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSensör seni bekliyor
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan sen tükkanda değildin sabah yarına inşallah yanındayım
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarında o yok abi hafta başına kalır artık Malatya'ya gidiyor şuan
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyse acelemiz yok uğrayacak bahanemiz olsun sanayiye nedir son durum senin arabada
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan sen tükkanda değildin sabah yarına inşallah yanındayım
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeşke arasaydın valla öğleden sonra geldim can'ın arabayı kontrol ettim ve havaalanına geldim bide lodostan rötar yedik oturuyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeşke arasaydın valla öğleden sonra geldim can'ın arabayı kontrol ettim ve havaalanına geldim bide lodostan rötar yedik oturuyorum
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende kabatasa geldim idoya.. hoplaya ziplaya rollercoster tadinda bi yolculuk gecirdim lodostan oturu..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİsyan ettin dimi araba bitmeyincesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Berna
Yorum Yap