Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Doa kayak yapmakta sınır tanımıyorsun maşallah Iğdırda bi 600 RR var onada bakıver sana zahmet
Hahaha yarin oglen donuyorum valla onceden haber verseydin gider bakardim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Odakule arkasi ispark tek gecerim adreside verirsen onuda tarif ederiz belki
34NSC46
Teşekkürler Gökhan meşelik sokak diye biyer.Meydana yakın.Uydudan buldumda oraya gidince yok o yol kapalı bu yol ters yön durumları oluyor.Bide bi yanlış girdinmi yarım saat trafikde kalıyorum.
Teşekkürler Gökhan meşelik sokak diye biyer.Meydana yakın.Uydudan buldumda oraya gidince yok o yol kapalı bu yol ters yön durumları oluyor.Bide bi yanlış girdinmi yarım saat trafikde kalıyorum.
Gezi parki icindeki ispark duryorsa inö ü stafi yaninda gulsuyu istikametine cikabilirsin hatta yol kenatlatida ispatk oldu park isi kolaylasti ama ben yinede odakulr arkasini tercih et derim istiklalde bi tur atmak guzel oluyor.
Gezi parki icindeki ispark duryorsa inö ü stafi yaninda gulsuyu istikametine cikabilirsin hatta yol kenatlatida ispatk oldu park isi kolaylasti ama ben yinede odakulr arkasini tercih et derim istiklalde bi tur atmak guzel oluyor.
34NSC46
Adminim gulsuyu derken
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bornova'da Orhan Kaptan balık evindeyim, bana balığı sevdiren, kaptanlığı denizden değil Harley grubundan gelen Orhan kaptanı bu tarafa yolu düşen herkese tavsiye ederim.
--Reklamlar bitti --
Yorum Yap