Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ya dün akşama kadar sizin o taraflardaydım. Pendik marina da baya zaman geçirdim. Güzel bir yer tavsiye ederim. Minik golf arabaları ile gezdik. Hele superyacths bölümünde bi catamaran var. Görmeniz lazım.8 oda 3 salon büyüklüğünde. Böyle birşey ben ömrümde görmedim. İki kanat açıklığına 10 tane mini parkeden o kada yani
Gidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Gidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.
Abi bu gün boşum dolayısıyla yarın yarım gün işte olucam yoksa şu gastronomi festivaline gelmek istiyorum söyledim geçen haftada bu gün için İstinye ölümüne uzak geliyor şuan bana dönüşü falan tam işkence olur...
C.a.n.ının sağolsun. Mesleki açıdan görmenizi isterdim hem senin hem nedege'nin.
@wishman : arabayı beğenirsem öyle sorarım fiyatını. istersen sorarken bi de ellerimi arkada birleştirip göbeği öne çıkarırım.
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
C.a.n.ının sağolsun. Mesleki açıdan görmenizi isterdim hem senin hem nedege'nin.
@wishman : arabayı beğenirsem öyle sorarım fiyatını. istersen sorarken bi de ellerimi arkada birleştirip göbeği öne çıkarırım.
34K' baslangic fiyati ortalamasi(R61 cooper icin) . JohnCooperWorks modeli 48k'yi bulur 19" taslanmis jantli, siyah zemin xenonlu efendimee soliim harman/kardonlu siyah kirmizi trimli deri koltuk koltuk isitma vs. yani sonuc olarak kapiyi aciyon opsiyon akioo..
34K' baslangic fiyati ortalamasi(R61 cooper icin) . JohnCooperWorks modeli 48k'yi bulur 19" taslanmis jantli, siyah zemin xenonlu efendimee soliim harman/kardonlu siyah kirmizi trimli deri koltuk koltuk isitma vs. yani sonuc olarak kapiyi aciyon opsiyon akioo..
Yorum Yap