Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi de Fener'e gidelim diosunuz dönüşümü düşünemiyorum bile...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabicim senin biraz benimle gezmen lazim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBebek
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryarin nerdeyiz: Losev kanserle savas yurusundeyiz! (oglumla)
"duyarli" minici dostlarida -11de caddebostan sahildeyiz- bekleris..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnan gelmeyi çok isterdim ama hem başımızda bu malum dert olduğundan dolayı ( duygusal neden), hem de ben yürüyüşe sigara içersem linç edilme korkusundan dolayı ( yusufsal neden) gelemiyeceğimi bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla
Serkan ........
Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSevgili NeDeGe
İnan gelmeyi çok isterdim ama hem başımızda bu malum dert olduğundan dolayı ( duygusal neden), hem de ben yürüyüşe sigara içersem linç edilme korkusundan dolayı ( yusufsal neden) gelemiyeceğimi bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla
Serkan ........
ben yakalanmadim ama en cok sevdigim insan yakalandi o hastaliga ve biz senelerce savastik atlattik, ama yeniden nuksetti sonuc olarak bu kez o kazandi.. kazanmaz ollaydi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyse gecenin tadını kaçırmayalım. Bizim durumu zaten biliyorsun. Yapacak hiçbirşey yok. Doktorlar ne derse o...
IT'S TIME
Yorum Yap
-
bizim kopek yuruyuse gelen itlerin 20kati buyuklugunde oldugundan biz devam ettik fenere..
uploadfromtaptalk1367773491057.jpg
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Yorum Yap