Keremin aracinda denedik bendeki obd cihazi.onda gostergede afr degeri ne ise benim telefondada o cikiyor.bire bir ayni.
turbo boost da birebir dogru gosteriyor onuda powershopun dynoda test ettim.digerleride buna yakin oranda dogrudur.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)
Çöküş
X
-
iphone ile bluetoothdan çalışmama sebebi bildiğim kadarıyla ioslarda sadece veri yollamaya yarıyor, bt ile veri alınmıyor olabilir.. emin değilim sebebinden tahmin sadece ama bt ile çalışmadığını biliyorum bende..
r53 lerde o2 yani afr okunmaz kesinlikle, çünkü üzerindeki oksijen sensörleri narrowbanddir ki birçok araçta da bu şekildedir.. yeni yeni vw tsi larda vb. makinalarda orjinalden wideband ile gelmeye başladı ama r56 lardan ve 60 lardan emin değilim, narrowband ise eğer onların sensör onlarda da okunamaz, anca gelen voltaj değerine göre torque vb. arayüz program bunu aşağı yukarı afr değeri olarak gösteriyor olabilir ama kesinlikle doğru değer olamaz sensör tipi narrowband'se..
ayrıca r53 için almayı düşünenler bence birisinden ödünç alıp denesinler ilk başta çünkü bazı beyinlere uymayabiliyor scantool, scangauge vb. şeyler desteklemeyebiliyor..
Bir yorum yaz:
-
Ben birsürü obd programı indirdim hepsinin bluetooth seçeneği var sonuçta çalışmasa olmazdı değilmi?
Wifi olanları diğerlerinin4 katı tüm meselede bu zaten, keşke deneyip alabileceğimiz biryer olsa..
Bir yorum yaz:
-
Oguz benim baktigim ios uyumlular hep wifi sanirim ios sadece wifi ile calisiyor. Sebebini sorma henuz bilmiyorum.
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
+1Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAYN'de kalıcı olmayan çözüm yoktur
Arabayla konusuyorlar sanki derdin ne diye 
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
O galiba ayfon kullanicilarinda oluyor.bende android var.bisey diyemicm.
Bir yorum yaz:
-
R60 lara tahminen olur.yeri sofor koltuguna oturdugunda sol dizinin oralarda.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar R60 larda oluyormu ve r60 larda soket yeri nerede bilen varmı?
Ayrıca iphone ve ipad için neden wifi gerekiyor ben ipad a bir obd programı indirdim bağlantı tipi olarak hem wifi hem bluetooth u seçebiliyorsunuz denedinizmi gerçekten?
Bir yorum yaz:
-
Oluyor ama ilk önce normal kablulu denemen lazım bi gün denerizAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu aletler R53 lere oluyormu bulututlu olanları ?
Bir yorum yaz:
-
AYN'de kalıcı olmayan çözüm yokturAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
Tesekkurler moderatorum cevabiniz icin.
Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
Wish
Bir yorum yaz:
-
Bana göre çözüm koltuk altlarında bulunan pressure sensorlara giden kabloların son ucları sokete iyice sabitlenmesi ve kabloların tek tek acılıp uzatılıp tekrar monte edilmesidir, R50 kullanırken 5 sene boyunca koltugu aman yavas ileri alın demekten bir hal olmustum haliyle herkese de söylenmiyor ne zaman yıkamaya bıraksam airbag ısıgı yara halde beni beklerdi. AYN den ziyade iyi bir elektrikcinin problem tamamen bulunduktan sonra bu çözümü yapmasıdır.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
Wish
Bir yorum yaz:
-
Tamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Muraat Bey
Pakistanda sıkıntılar olmuş umarım iyisindir...
Airbag ışığının sebebi, sağ yolcu koltuğunun altındaki kabloların ileri geri çektiğinizde zararr görmesi yada yırtılmasından kaynaklı olabilir. Eski BMW Compact'da başıma gelmişti. Ayda bir yakıyordu
yani söndürsenizde yanabilir diye düşüneyirum 
Wish
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: