Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    obd kullananlara android tavsiye ederim.Yazılım güncellemeden sonra yine baktım değerlerime eve dönerken.Çok net ve doğru çoğu faydalı şeyi görüyorum.Mesela öncede 1 bar basıyodu şimdi 1,3 bar basıyor.AFR dip gazda 11 - 12 arası değişiyor.Bunları hep 40 TL lik bi cihazdan görüyorum.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ebayde wifi modeli var elm327 wifi olarak arayın.

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Tavsiye edebileceğiniz iPhone ile çalışacak marka model alabilir miyim?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Sağol grafik için.İşin mantığını biraz daha anladım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kekuti de soyler simdi 14.7 normal bir degerdir arac normalde calısıyor yuke bindikce zengine cekiyor arabayı ki o degerler normal olması lazım

daha iyi anlasılması için asagıya bir çizelge koydum.

Ideal-stoichiometry.jpg

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu arada torque da afr veriyor mu yoksa dashcommand mi almak lazım o da 89tl yahu
    afr veriyor.

Benim normalde 14,7 çıkıyor.Dip gaz yaparken 11- 12 arası oluyor.Ayrıca afr değerlerini yorumlamasını bilenler buna da bi yorum yaparsa bende öğrenmiş olurum değerlerimin değerini

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    bu arada torque da afr veriyor mu yoksa dashcommand mi almak lazım o da 89tl yahu

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benım arabada deneyelım
    sen arabamdan da uzaksın

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    talha

[email protected]

Tesekkurler
    Isyerindeki bilgisayarda program.yrn yollarim.

Bu arada android cihaz var degilmi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim cihazım ulastı ama arabamdan cok uzagım deneyemem
    Benım arabada deneyelım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Benim cihazım ulastı ama arabamdan cok uzagım deneyemem

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    AFR isini cozdugume sevindim sanirim İpad MINI yi bu is icin ayiricam kaldi holder bulmak )

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    talha

[email protected]

Tesekkurler

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    bende scantool çalışmadı mesela ama aşağı yukarı aynı aylarda üretilen görkemin eski arabada çalışıyodu tam olarak neyden dolayı böyle bir fark oluyor çözemedim beyinler birebir aynılar hatta.. bir ihtimal birimizde güncel yazılım olup olmaması ile alakalı olabilir demiştik ama bilemiyorum
    ayrıca şimdi bakındım da gerçekten r56 larda orjinal wideband varmış şaşırdım sadece gösterge ile iş bitti valla ne kıyak iş

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    iphone ile bluetoothdan çalışmama sebebi bildiğim kadarıyla ioslarda sadece veri yollamaya yarıyor, bt ile veri alınmıyor olabilir.. emin değilim sebebinden tahmin sadece ama bt ile çalışmadığını biliyorum bende..
    r53 lerde o2 yani afr okunmaz kesinlikle, çünkü üzerindeki oksijen sensörleri narrowbanddir ki birçok araçta da bu şekildedir.. yeni yeni vw tsi larda vb. makinalarda orjinalden wideband ile gelmeye başladı ama r56 lardan ve 60 lardan emin değilim, narrowband ise eğer onların sensör onlarda da okunamaz, anca gelen voltaj değerine göre torque vb. arayüz program bunu aşağı yukarı afr değeri olarak gösteriyor olabilir ama kesinlikle doğru değer olamaz sensör tipi narrowband'se..
    ayrıca r53 için almayı düşünenler bence birisinden ödünç alıp denesinler ilk başta çünkü bazı beyinlere uymayabiliyor scantool, scangauge vb. şeyler desteklemeyebiliyor..
    Yekta benim arabamda destekliyor o programlar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X