Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    okuyor coni
    Fiyatı nasıl peki alınır mı?
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Blutooth cihazı ve torque programını kullanıyorum, çok memnunum.Verdiği bilgilerin hemen hemen hepsi doğru , teyit ettim. Ama beygir ve tork da ölçüyor buna pek bakmayın.Benim aracı 283 HP çıkardı.

R53 ler de bilemem ama r56 lar mutlaka kullansın.Zaten çok ucuz.40 lira olmalı.çok da faydasını görürsünüz.
      sigpic

Yorum Yap

R56 için süper bi haber wideband den kurtardınız

Bizde r53'te wideband almamiz gerekiyor datalog için gerisi var

Talha hangi uygulama kulaniyirsun? Ben mobil uygulamaları pek tercih etmiyorum ayar yapıyorum diye biraz profisonal işe bakıyorum.
        RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Bende android telefon var. Torque kullanıyorum. Bana verdiği bilgiler yetiyor.Ben çok temel şeylere bakıyorum ama piyasada bildiğim en yaygın ve prof. uygulama bu zaten.

Arkadaşlar bu arada torque programına para vermenize gerek yok.Bana mail adresinizi söyleyin yeter
          sigpic

Yorum Yap

Selam Muraat Bey Pakistanda sıkıntılar olmuş umarım iyisindir...

Airbag ışığının sebebi, sağ yolcu koltuğunun altındaki kabloların ileri geri çektiğinizde zararr görmesi yada yırtılmasından kaynaklı olabilir. Eski BMW Compact'da başıma gelmişti. Ayda bir yakıyordu yani söndürsenizde yanabilir diye düşüneyirum
            Tamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
            Tesekkurler moderatorum cevabiniz icin.
            Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
            Wish

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Tamam sorun orada, ikide bir el atiyoz, hatta butun kablolari degistirdik, ama sorun bitmedi. Hatta airbag tupunun kafasindaki soketi bile degistirdik. Yanmiyo, yanmiyo, bisey oluyo yaniyo. Resetlenmeden sonmuyo, ben deli oluyorum. Sorunu biliyoz, caresini biliyoz, ama hala sifa bulamadik. Sorsana AYN cozumu kalici yaparmi?
              Ayricana tesekkurler Pakistan konusunda. Evet problem yasiyorum ama Turk olmanin avantaji ile cok yabancilik cekmiyorum. Yinede dikkatli olmak gerekiyo...
              Wish
              Bana göre çözüm koltuk altlarında bulunan pressure sensorlara giden kabloların son ucları sokete iyice sabitlenmesi ve kabloların tek tek acılıp uzatılıp tekrar monte edilmesidir, R50 kullanırken 5 sene boyunca koltugu aman yavas ileri alın demekten bir hal olmustum haliyle herkese de söylenmiyor ne zaman yıkamaya bıraksam airbag ısıgı yara halde beni beklerdi. AYN den ziyade iyi bir elektrikcinin problem tamamen bulunduktan sonra bu çözümü yapmasıdır.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Wish
                AYN'de kalıcı olmayan çözüm yoktur
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bu aletler R53 lere oluyormu bulututlu olanları ?
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bu aletler R53 lere oluyormu bulututlu olanları ?
                    Oluyor ama ilk önce normal kablulu denemen lazım bi gün deneriz
                    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Arkadaşlar R60 larda oluyormu ve r60 larda soket yeri nerede bilen varmı?
                      Ayrıca iphone ve ipad için neden wifi gerekiyor ben ipad a bir obd programı indirdim bağlantı tipi olarak hem wifi hem bluetooth u seçebiliyorsunuz denedinizmi gerçekten?

Yorum Yap

R60 lara tahminen olur.yeri sofor koltuguna oturdugunda sol dizinin oralarda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        sigpic

Yorum Yap

Peki su bluetooth- wifi meselesi nedir allah aşkına?

Yorum Yap

O galiba ayfon kullanicilarinda oluyor.bende android var.bisey diyemicm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            sigpic

Yorum Yap

Peki ios ile kullanan yokmu hiç

Yorum Yap

AYN'de kalıcı olmayan çözüm yoktur
                                +1 Arabayla konusuyorlar sanki derdin ne diye

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X