Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı

Android icin olanina bakayim bende.. Sahibinden'da onlarca cesidi var. Hangisini almak lazim bilemedim..

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kerem bu adami sana gondermeyecegim bir daha..
    Abi benim kafa yapıma sahipti Kaan'ın da icindeki apaçi cıkarttık artık hehehhe

Bu parcayı alması onun adına cok iyi ldu. Insallah yakın zamanda benim elimede ulasıcak iphone icin olan versiyonu. Burda herhangi bir ihtiyacım olmuyordu benim, elimin altında AYN ve Ecufast ekibi var, ama bazı arızaları gormek ve silebilmek icin İstanbula gelmesine gerek kalmayacaktır

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Kerem bu adami sana gondermeyecegim bir daha..

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Hadi bakalim, hayirlisi olsun

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaancım, arıza silerken Luai'nin belirttiği gibi kntak acık olucak ancak aracı calıstırmayacaksın. Hata kodunu sildikten sonra, kontagı kapatıcaksın ve aracın marsına basıcaksın. Boylece arıza silinecektir.

Alper'le gorus yine yarın. Sonrasında onunda dusuncesini alalım. Android islemcilerde bluetooth alabiliosun diye biliorum. Ancak iphone icin farklı bir program mevcut ve wireless olan modulu almak gerekiyor.

Androidte dun baktıgımız elm127 sanırım bi parca bakmıstık, bu parcayı aldıktan sonra androidden, Torque programını indiriyorsun. Sonrası cok basit.
    Abi ELM327 olan parcayi aldim. Torque programinida simdi yukledim. Once diger aracta denedim butun veriler geliyor. Birazdan MINI de de deneyecegim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Kaancım, arıza silerken Luai'nin belirttiği gibi kntak acık olucak ancak aracı calıstırmayacaksın. Hata kodunu sildikten sonra, kontagı kapatıcaksın ve aracın marsına basıcaksın. Boylece arıza silinecektir.

Alper'le gorus yine yarın. Sonrasında onunda dusuncesini alalım. Android islemcilerde bluetooth alabiliosun diye biliorum. Ancak iphone icin farklı bir program mevcut ve wireless olan modulu almak gerekiyor.

Androidte dun baktıgımız elm127 sanırım bi parca bakmıstık, bu parcayı aldıktan sonra androidden, Torque programını indiriyorsun. Sonrası cok basit.

Edit : elm327
    En son düzenleyen Kekuti; 18-02-13, 00:23.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yahu arkadasim sen neden bana taktin acaba bu kadar sorabilirmiyim? bi git diosun bi ytr diosun yemek borcun iyice kabariyor soyleyeyim bastan :P

senin canin sagolsun heheeyyt!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yaaa kankaa sen artik bisey alma yeter

Yahu arkadasim sen neden bana taktin acaba bu kadar sorabilirmiyim? bi git diosun bi ytr diosun yemek borcun iyice kabariyor soyleyeyim bastan :P

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Cok tesekkurler bende sahibindende baktim zaten vgate diye bir marka onu almayi dusunuyorum. Sadece aractan araca farklilik olur mu diye bi sorayim dedim

Yaaa kankaa sen artik bisey alma yeter

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Peki son bir soru daha obd yi aracin kontagi acikken mi yoksa arac calisirken mi baglayalim? Araca zarar verme gibi bir ihtimal var mi acaba? Ve bu hata kodlarini silerken arac calissin mi?

Hata kodu silmek için aracı Kapali yapıyorsunuz ve Datalog için tabi çalışırken. Her hangi bi zarar veremesiniz!!

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Calisir falan hic dikkat etmedim ben turbo boost ve water temp ayni anda acik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Peki son bir soru daha obd yi aracin kontagi acikken mi yoksa arac calisirken mi baglayalim? Araca zarar verme gibi bir ihtimal var mi acaba? Ve bu hata kodlarini silerken arac calissin mi?

Bir yorum yaz:

• kramp
    yanıtladı
    Merhaba r56lar Turbo boost feature for vehicles that support MAP and MAF sensors (VW & Golf / Audi / Seat etc supported) özelliğine sahip mi turbo boostu gösteriyor mu acaba?
    bir de sahibindende 50 70 aralığında cihazlar var bunlardan herhangi birini alsak oluyor mu anladığım kadarıyla hepsi aynı işi yaptığından ucuz olanı almak en mantıklısı elm 327 1.5 olan hepsı aynı mıdır?

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Cok tesekkurler bende sahibindende baktim zaten vgate diye bir marka onu almayi dusunuyorum. Sadece aractan araca farklilik olur mu diye bi sorayim dedim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bende elm 327 var cok memnunum ucretsiz torque ile kullaniyorum cok uyugun rakama bir cok gostergeye sahip olabiliyorsun. Apple desteklemiyor ama. Wifi model almak lazim apple icin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X