Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Bende android telefon var. Torque kullanıyorum. Bana verdiği bilgiler yetiyor.Ben çok temel şeylere bakıyorum ama piyasada bildiğim en yaygın ve prof. uygulama bu zaten.

Arkadaşlar bu arada torque programına para vermenize gerek yok.Bana mail adresinizi söyleyin yeter

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    R56 için süper bi haber wideband den kurtardınız

Bizde r53'te wideband almamiz gerekiyor datalog için gerisi var

Talha hangi uygulama kulaniyirsun? Ben mobil uygulamaları pek tercih etmiyorum ayar yapıyorum diye biraz profisonal işe bakıyorum.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Blutooth cihazı ve torque programını kullanıyorum, çok memnunum.Verdiği bilgilerin hemen hemen hepsi doğru , teyit ettim. Ama beygir ve tork da ölçüyor buna pek bakmayın.Benim aracı 283 HP çıkardı.

R53 ler de bilemem ama r56 lar mutlaka kullansın.Zaten çok ucuz.40 lira olmalı.çok da faydasını görürsünüz.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    okuyor coni
    Fiyatı nasıl peki alınır mı?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Talhanin cihazi kendi aracimda denedim, AFR boost water temp gosteriyor. Oil press disinda hepsini goruyordum Luai, belki sadece r56 da goruluyordur

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu iphone için olan sanırım
    Fiyat nasıl sizce aliyim mi bir de AFR okuyabiliyor mu?
    okuyor coni
    AFR okumaması lazım çünkü çoğu arabalarda AFR okuma şansın yok. Onu anca kablu çekip öle okunıyor mesela bendeki Innovate MTX Wideband modelinde ozel bi kablusu geliyor yanında onuda bilgisayara bağlıyorsun usb'den ve tabi OBD usb'den sonra ikisi birleşerek uygulamadan kaydede bilirsiniz. R56 AFR okuyorsa süper hiç AFR ye gerek yok!! Ama r53'te ve çoğu arabalarda 100% eminim okuyamasınız.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende bulmaya calisayim, su ikide birde yanip beni sinir eden sag koltuk kapi airbag isigini kendimiz kapatiriz. Beni deli ediyor....

P.S: Bu arada selamlar Pakistan'dan.

Wishcivecivepakistan
    Selam Muraat Bey Pakistanda sıkıntılar olmuş umarım iyisindir...

Airbag ışığının sebebi, sağ yolcu koltuğunun altındaki kabloların ileri geri çektiğinizde zararr görmesi yada yırtılmasından kaynaklı olabilir. Eski BMW Compact'da başıma gelmişti. Ayda bir yakıyordu yani söndürsenizde yanabilir diye düşüneyirum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    okuyor coni

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bende bulmaya calisayim, su ikide birde yanip beni sinir eden sag koltuk kapi airbag isigini kendimiz kapatiriz. Beni deli ediyor....

P.S: Bu arada selamlar Pakistan'dan.

Wishcivecivepakistan

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    http://torque-bhp.com/wiki/Bluetooth_Adapters

Kucuk guzel bir kaynak.. Torque Application'inin yaraticisinin sitesi.
    Yeni almak veya degistirmek isteyenler icin faydali olacaktir.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    image.jpg

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kekutimod sahibindende olanlara bende bi göz attım öğleden sonra ilamların acıklamalarında yazan arcların ıcınde mını yazmıyo nasıl öğrenicez miniye uyumunu? Bide sana şu şekilde bişey sorayım bide buna bağlı fikir vereyim androit olması yeterli değilmi yoksa tüm androitler çalıştırıyomu bu aleti ? eğer her androit çalıştırıyosa marka olmayan telefondan büyük tabletten küçük cihazlar var onları alabilirsin hem daha net şekilde görebilirsin degerlerı ekranı buyuk oldugundan hemde mesela demın baktım bırıne tesaduf korsan cd alırken 300 tk yazmıslar dahada uygunları var bu sekılde kullanabılırsın
    Abi sahibinden de olanlar evrensel. Ben bugun Volvo S40'a da denedim calisti MINI'de de calisti. Ayrica Torque programi yuklenen butun Android cihazlarda calisiyor

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Telefon eger samsung ise; elm 327 bluetooth olanı almanda fayda var. Ben talhanın cihazı benim aracımda test etmiştim. Sırf bunyuzden android işlemcili telefon alasım var
    Kekutimod sahibindende olanlara bende bi göz attım öğleden sonra ilamların acıklamalarında yazan arcların ıcınde mını yazmıyo nasıl öğrenicez miniye uyumunu? Bide sana şu şekilde bişey sorayım bide buna bağlı fikir vereyim androit olması yeterli değilmi yoksa tüm androitler çalıştırıyomu bu aleti ? eğer her androit çalıştırıyosa marka olmayan telefondan büyük tabletten küçük cihazlar var onları alabilirsin hem daha net şekilde görebilirsin degerlerı ekranı buyuk oldugundan hemde mesela demın baktım bırıne tesaduf korsan cd alırken 300 tk yazmıslar dahada uygunları var bu sekılde kullanabılırsın

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Abi benim kafa yapıma sahipti Kaan'ın da icindeki apaçi cıkarttık artık hehehhe

Bu parcayı alması onun adına cok iyi ldu. Insallah yakın zamanda benim elimede ulasıcak iphone icin olan versiyonu. Burda herhangi bir ihtiyacım olmuyordu benim, elimin altında AYN ve Ecufast ekibi var, ama bazı arızaları gormek ve silebilmek icin İstanbula gelmesine gerek kalmayacaktır
    Abi bundan sonra sen nereye ben oraya daha coookk plan var cookk birlikte yapicaz insallah

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Android icin olanina bakayim bende.. Sahibinden'da onlarca cesidi var. Hangisini almak lazim bilemedim..
    Telefon eger samsung ise; elm 327 bluetooth olanı almanda fayda var. Ben talhanın cihazı benim aracımda test etmiştim. Sırf bunyuzden android işlemcili telefon alasım var

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X