Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OBD'ler hakkinda bilgi alabilirmiyiz :)
Çöküş
X
-
Bakalım İphone a program yukliycem simdiAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEkran görüntüsü isteriz abi akşama
Bir yorum yaz:
-
Ekran görüntüsü isteriz abi akşamaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Elm geldi bakalim aksam deneyecegim.
Bir yorum yaz:
-
Hadi canım!!Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBisi dicem ama kizmayin iPhone'cular...
DashCommand Android'te bedava
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar iphone icin obd alicak arkadasimiz var ise benimkini verebilirim . Kendim samsung aldim, bluetooth versiyonunu almak istiyorum. Kendiminkini 1 kere kullandim benimkini veririm obd elm327 bkuetooth versiyonuyla takas ederiz. Ilgilenenler iletisime gecsin sevaba girsinler
Bir yorum yaz:
-
Bisi dicem ama kizmayin iPhone'cular...
DashCommand Android'te bedava
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
DashCommand en iyisi. Kullanabilen gördüm AFR görebiliyordular. Ancak baska neler var bilmiyorum detayları. Daha satın almadım.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de ebayden ısmarladım wifi olan modeli bakalım heyecanla gelmesini bekliyorum, bu arada dash command Appstoreda 89tl, baska hangi programlar calısıyor bununla IOSda? AFR degerlerini AFR gostergesi olup da karsılastıran oldu mu aramızda?
Bir yorum yaz:
-
Gercekten sorumun cevabı olmus. Bilen yok mu Teknikmodlarımızdan acaba ?Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen obd alacagima Galaxy note ii aliim dedim
mantiksiz yatirimlara bayiliyorum 
Bir yorum yaz:
-
Ben obd alacagima Galaxy note ii aliim dedim
mantiksiz yatirimlara bayiliyorum
Bir yorum yaz:
-
ben de ebayden ısmarladım wifi olan modeli bakalım heyecanla gelmesini bekliyorum, bu arada dash command Appstoreda 89tl, baska hangi programlar calısıyor bununla IOSda? AFR degerlerini AFR gostergesi olup da karsılastıran oldu mu aramızda?
Bir yorum yaz:
-
Ben de geçen gün aldım güzel cihaz bir çok bilgiyi veriyor ancak bunların default değerleri ne olmalı vs konusunda biraz incelemem lazım sanırım. Mini connected içinde gerçekten güzel olurdu aslında bu aralar bir çok araç için android navigasyon sistemleri çıktı mini için değil belki ama diğer araçlarda bu tarz ( necvox and110 vb. ) ürünler kullanılabilir bu iş için.
Bir yorum yaz:
-
89tl appstoredaAslı kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriphone için dashcommand diye bir program var. Deniyemedim kartta limit kalmadığı için
biraz pahalıca program 
Bir yorum yaz:
-
iphone için DashCommand diye bir program var. Deniyemedim kartta limit kalmadığı için
biraz pahalıca program
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: