Baya sirkulasyon oldu Conradta Cok sey ogrendim bende orda..Birgun beklerim abi Bosphorus'a Gelirsen bi alo dersin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Anthony
-
Aslı Anthony tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaya sirkulasyon oldu Conradta Cok sey ogrendim bende orda..Birgun beklerim abi Bosphorus'a Gelirsen bi alo dersin
Yorum Yap
-
Tahir Can
-
Ben de uluslararası ticaret bitirdim.Askerliği Adana / incirlikte yapmıştım.Karton koli ve oluklu mukavva üretimi yapan bir firmada ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum.Yerimiz Esenyurt / Kıraç'ta.Yolu düşen olursa bekleriz.
Bu arada her türlü export / import işleriniz itina ile yapılır şaka şakasigpic
Yorum Yap
-
rüzgar
Yorum Yap
-
Aslı rüzgar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul beylikdüzünde sigortacıyım, her türlü sigortalarınızda elimden geleni yaparım...
Yorum Yap
-
rüzgar
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhangi sirket yani Allianz mı Aksigorta mı vs?
Yorum Yap
-
rüzgar
-
rüzgar
-
NAR
slm.bende çekirdekden yetişme esnafım.evlilik sebebiyle balıkesirdeyim ve 4 yıldır bi işe yaramadan oturmaktayım öğretmenim ama yapmıyorum.Balıkesire işiniz düşerse ,yapabileceğim bişey olsursa sizler için en iyi şekilde yardımcı olurum.kendi işimi yapmak istiyorum bu konudada iş önerileriniz olursa sevinirim.manisa ve izmir için şehir içinden geçerseniz yol üstünde bahçemiz var beklerim..
Yorum Yap
-
Bestseller grubundayım BS studio kumaş ithalatı ve satışın başındayım keni firmamız VERO MODA ONLY SELECTED NAME İT ve bünyemizde bulunan birçok markaya kumaş ve aksesuarı Çin Endonezya Kore hindistan ve Mısırdan tedarik edip satıyorum boş durmuyorum rakiplere ZARA H&M MASSİMO DUTTİ gibi birçok firmayada kumaş tedariğinde bulunuyorum haftanın her saati çalışıyorum kafamda hep rakamlar hep maliyetler hep bi tilki dolaşma durumu var mutluyum yorucu ama keyifli bir işim var
Yorum Yap
-
h.ata
Aslı gcg tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul'da, yeni kurulan bir startup olan Lidyana.com 'un CTO (teknik amele) olarak çalışıyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap