Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDia non yaninda herzaman muhabete beklerim fransa maceralari anlatirim
Yorum Yap
-
Turizm uzerine calisiyorum. Gunumun 11-12 saatini is yerinde gecirdigimi var sayarsak kafamda huniyle dolasmaya baslicam demektir
Saka bir yana etilerde ikinci kopruye oldukca yakin Starwood grubuna dahil ( sheraton , w , luxury collection , st. Regis v.b ) olan Le Meridien İstanbul da oda satisi ve kurumsal iliskiler yetkilisi olarak calisiyorum.
Konaklama ihtiyaclariniz oldugu takdirde hic cekinmeyin
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bilgisayar programcısıyım. Gün sonunda mini olmasa iyice yavan bir hayatRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
zorbeykesman
Izmir Ekonomi Universitesinde kadrolu ogrenciyim.
Ayni zamanda British American Tobacco calisaniyim.
Jolly Tur ile Whitefest icin anlasmam var.
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai şu aralar C# asp.net ama Pure Java,Swing, Jquery, Action Script vs vs konularında da bilgim var. Eskiler bilir Delphi, Power Builder vs de kod geliştirdim.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Mücevher ve Takı tasarımı yapıyorum. En iyi böyle özetlenir. bknz ;http://www.youtube.com/watch?v=ZCGVB...eature=related
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMücevher ve Takı tasarımı yapıyorum. En iyi böyle özetlenir. bknz ;http://www.youtube.com/watch?v=ZCGVB...eature=related
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersurekli ordamısınız bende cuma gunu ugramak tanısmak ısterımonu orasi ismini vermeyim reklam olmasin
Osmani bul ulasir bana ama genellikle ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
tgckucukonder
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterprogram supermis bu arada eşim de takı tasarımı yapıyor guzel bir meslek resmen sanat. Forum adına da bişeyler yapalım alen abi
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkeyif alıyorum bişeyler üretirken. Forum adına da bişeyler yapalım alen abi
Yorum Yap
Yorum Yap