Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben de uluslararası ticaret bitirdim.Askerliği Adana / incirlikte yapmıştım.Karton koli ve oluklu mukavva üretimi yapan bir firmada ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum.Yerimiz Esenyurt / Kıraç'ta.Yolu düşen olursa bekleriz.
Bu arada her türlü export / import işleriniz itina ile yapılır şaka şaka
slm.bende çekirdekden yetişme esnafım.evlilik sebebiyle balıkesirdeyim ve 4 yıldır bi işe yaramadan oturmaktayım öğretmenim ama yapmıyorum.Balıkesire işiniz düşerse ,yapabileceğim bişey olsursa sizler için en iyi şekilde yardımcı olurum.kendi işimi yapmak istiyorum bu konudada iş önerileriniz olursa sevinirim.manisa ve izmir için şehir içinden geçerseniz yol üstünde bahçemiz var beklerim..
Bestseller grubundayım BS studio kumaş ithalatı ve satışın başındayım keni firmamız VERO MODA ONLY SELECTED NAME İT ve bünyemizde bulunan birçok markaya kumaş ve aksesuarı Çin Endonezya Kore hindistan ve Mısırdan tedarik edip satıyorum boş durmuyorum rakiplere ZARA H&M MASSİMO DUTTİ gibi birçok firmayada kumaş tedariğinde bulunuyorum haftanın her saati çalışıyorum kafamda hep rakamlar hep maliyetler hep bi tilki dolaşma durumu var mutluyum yorucu ama keyifli bir işim var
Yorum Yap