Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duell AG ne yazık ki Turkiyeye distributorluk vermeyi reddediyor İnsallah alabilirsiniz ama fiyatları M7 den de ucuk halde. Hatta mantık dısı diyebilirim ama yaptıkları bir kırmızı Countryman var ki beni cok cezbediyor
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bende bir firmada İthalatlardan ve Arac Yazılımlarından sorumluyum.
Bu işin, İtalya, Almanya ve Belçıkada egitimlerini aldım. Dışarı kesinlikle yazılım satmıyorum ve sadece kendi adımız altında ilerliyorum, yazılım yapıyorum Maha Marka 4 çeker Dyno falanda var, baya rahatım yani
Wald International, M7 Tuning, Irmscher, Quicksilver Exhaust'un Distributoru HRE Wheels'in bayisi ve yakında DUELL AG'nin distribütorlugunu almayı dusunuyoruz.
Firma aslında çok daha kollektif ancak daha fazla detay reklama giricek ondan yazmıyorum.
Anlam kaymasi olmasin diye aciklama getiriyim; DuelL AG disinda saydiklarinin zaten bayisi kendisi.. Hani onlarida almayi dusunuyor gibi olmasin, zaten katedilen bir yol var ortada
Benim butun arabamin derdini tasasini 2 kisi ceker, birisi de Burak'tir.. asagida gorebilirsiniz 20120726_141225.jpg
Duell AG ne yazık ki Turkiyeye distributorluk vermeyi reddediyor İnsallah alabilirsiniz ama fiyatları M7 den de ucuk halde. Hatta mantık dısı diyebilirim ama yaptıkları bir kırmızı Countryman var ki beni cok cezbediyor
Alen reddiyorlar haklı sebepleri var cok konustuk ancak Haktan'ında soyledıgı gibi Wald International in TR distributoru oldugumuz icin bız sıkı temas halindeyiz...
Araç Jant & Lastik , Servis , aksesuar firmasında satış danışmanıyım.
Firmanın ismi ARICIOGLU OTOMOTIV , Kasımpaşa bilgi üniversitesinin devamında sağda Lassa Bridgestone tabelesıyla görebilirsiiz.
Hatta yolunuz düşerse bi kahve içmeye beklerim hepinizi.
2007 tüdev mezunuyum doğdum büyüdüm denizdeyim,, Uzak yol ikinci kaptan yeterliliği ile bir denizcilik şirketinin tanker filosunda değişmeli olarak çalışıyorum,, denizdeyken miniği çok özlüyorum
adliyede icra takibiyle ugrasıyorum koç tüketici finansmanı as nin avukatlığını yapan bir hukuk bürosundayım allah düşürmesin icralık bi durumda yardımcı olabilirim belki
Turkiye de İngiliz dili ve edebiyatı isvicre de Swiss hotel Management School'da PGD Amerika Florida eyaletinde MBA okudum. Hayatt Regency, radisson Blu ve daha. Bircok markada yöneticilik ve danışmanlık yaptım.Uzun yıllar isvicre En son Bodrum da bir otelin Direktörü olarak çalıştım . Kısaca Turizmci bir mini asigiyim.
Yorum Yap