Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Arkadaşlar yaklasık 10 seneden beri Otomobil - Motosıklet eksper yanında raporatörüm. Daha öncesinden de 6 sene Hasar Danısmanlığı yapmıştım.
-
ayrıca favori parca danismanımsın buna ne dicen hahahahAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahaha ben anca evimin ceo'su Luna'nin anasi olurum [emoji85][emoji51]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hahahahaha ben anca evimin ceo'su Luna'nin anasi olurum [emoji85][emoji51]Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterceo olucan sen bekliyorum.
Bir yorum yaz:
-
ceo olucan sen bekliyorum.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hala MINI Satis ve BMW-MINI Parca Satis Danismaniyim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Özel firmada sistem uzmanı olarak çalışıyorum Bilgisayar laptop tamir onarım teknik servis işiyle uğraşıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben hala MINI Satis ve BMW-MINI Parca Satis Danismaniyim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
işte hizmet bu, tebrik ediyorumAslı Ufuk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
tmmdır hemen müdahale ediyorum [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı alibasacik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterufuk bey banka garantiyse lütfen şu bankada imza gerektiren işleri internet bankacılığı ile halledebilmemize imkan verin
tmmdır hemen müdahale ediyorum [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
ufuk bey banka garantiyse lütfen şu bankada imza gerektiren işleri internet bankacılığı ile halledebilmemize imkan verinAslı Ufuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonu geyiğe dönmüş ama ben yine de yazayım
Özel bi bankada Yazılım Mühendisi olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Konu geyiğe dönmüş ama ben yine de yazayım
Özel bi bankada Yazılım Mühendisi olarak çalışıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Doga bey Orlando civarina inverter siparisi gecsek teslim edebiliyor musunuz :PAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryo cidden biz getiriyoruz
ozdisan 
Bir yorum yaz:
-
Hadi ya tongfang ve clevo yumuAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryo cidden biz getiriyoruz
ozdisan 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: