Bir turlu 'garaja' girebilmek nasip olmamisti. Cunku neden bilmiyorum -esasinda forumumuzun hayri icin iyi bir durum- ben foto yukleyemiyorum. (Hepsi yaniyo, ha ha ha)
Birkac yerde resmi var Giovanni'nin esasinda. Ama bugun yarin A.Y.N Auto'dan resim gelecegini dusundugum icin artik garajda kendime bir yer alayim dedim.
Esasinda guzel degil, azicik medyatik.. Ne body kiti var, ne siyah, ne de kirmizi... Fabrikada supercharger'ini koymayi unutmuslar defolu. Hatta sonradan ses yapar sahibi KIL olur diye sunroof bile takmaya usenmisler.
Hala ne yay var ne coilover. Amortisorler eskidigi icin alcak duruyor.
Ha hiz sabitleyicisi bile yok. Hatta ve hatta teybi hala kaset calar seklinde olanlardan. (Bazilariniz kaset ne diye sorabilir, sorun yok.)
Unutmadan direksiyonu da iki kollu, az yollu...
Dogum yili 2003, ruhsati 2004. Km'si 70.000 de.
Bu sene buyuk bakima giriyor. Su an A.Y.N'de misafir. Head to toe bakilacak.
Inatla sahibi ondan ayrilamiyor, sanirim ayrilamayacak.
Iste bole...
Wishman
Birkac yerde resmi var Giovanni'nin esasinda. Ama bugun yarin A.Y.N Auto'dan resim gelecegini dusundugum icin artik garajda kendime bir yer alayim dedim.
Esasinda guzel degil, azicik medyatik.. Ne body kiti var, ne siyah, ne de kirmizi... Fabrikada supercharger'ini koymayi unutmuslar defolu. Hatta sonradan ses yapar sahibi KIL olur diye sunroof bile takmaya usenmisler.
Hala ne yay var ne coilover. Amortisorler eskidigi icin alcak duruyor.
Ha hiz sabitleyicisi bile yok. Hatta ve hatta teybi hala kaset calar seklinde olanlardan. (Bazilariniz kaset ne diye sorabilir, sorun yok.)
Unutmadan direksiyonu da iki kollu, az yollu...
Dogum yili 2003, ruhsati 2004. Km'si 70.000 de.
Bu sene buyuk bakima giriyor. Su an A.Y.N'de misafir. Head to toe bakilacak.
Inatla sahibi ondan ayrilamiyor, sanirim ayrilamayacak.
Iste bole...
Wishman
Yorum Yap