Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ileriki nesiller ? Tamam kabul ediyorum, en azindan 'tevellut kac ?' diye sormamaliydim. :-(

P.S: Gercek Istanbul'lular bile tevellut demeyi birakali cok olmusken nasil beni anlamasini bekleyebilirdim ki?

Wishpotustunepotkirarman

Yorum Yap

Yahu su Mini ne kotu bisi be CabriOzan, binince de inmek istemiyor insan!!! :-)

P.S: Ustsuz Photocu'ya laf atar gibi yapip Guncel yapiyom, ne uckaatciyim ben be!!!

Wishyalandolanman

Yorum Yap

Surekli bana bir satasmalar, gio guzel araba ama nerdeyse kiskaniyorsun diycem benim bebegi ama bugunden bir hikayem var sana, duyunca hemen bir cabrio cekiceksin altina

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Surekli bana bir satasmalar, gio guzel araba ama nerdeyse kiskaniyorsun diycem benim bebegi ama bugunden bir hikayem var sana, duyunca hemen bir cabrio cekiceksin altina
          Kiskaniyom tabee gittim motorlu tasitlar vergisini vermeye kiz dediki bana 'aaa sizinki yanlizca 180,5 TL mi?' asagilandim resmen daha ne olsun!!!!

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Kiskaniyom tabee gittim motorlu tasitlar vergisini vermeye kiz dediki bana 'aaa sizinki yanlizca 180,5 TL mi?' asagilandim resmen daha ne olsun!!!!
            Hahaha of cok fena olmus

Yorum Yap

Hahaha of cok fena olmus
              Ustune kahve ismarlayim dedim ama mesaim var dedi, cok ezildim!!!

Yorum Yap

Cabrio lazim iste sana

Yorum Yap

cabrıo yu çekince benzinlikten benzinliğe sıkar sıkar benzin alır artık =O)

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    cabrıo yu çekince benzinlikten benzinliğe sıkar sıkar benzin alır artık =O)
                    Benzinlik deme

Yorum Yap

Benzinlik deme
                      No comment

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        No comment
                        Shemsy konuyu geri Giovanni'ye getir. :-)

Wishcabriozanikiskanirman

Yorum Yap

[QUOTE=WISHMAN;40182]Shemsy konuyu geri Giovanni'ye getir. :-)

Peki abi gio muz canimiz bitanedir o başka yoktur giomuz bizim

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

'kilit logosu'

Yaptim iste

Yorum Yap

Ehh nazar'i da cikarttik aradan!!!

Dun gece herhalde benim yahsi kullanimima ve ruzgara dayanamayan bir magnet tas koruyucum "Ozgur Cocuk" denemesine girismis> :-(

Uzuldum. En cok da onlari benim icin kaplatip 6 ay bekleten C@n'in emegine uzuldum. Cok da guzel hava katmislardi.

N'aapsak digerinden kalip cikartip ayni sekilde film mi kaplatsak ayni yere? Tabii sag sol beraber yapilcak. Kalanida evde buzdolabina yapistiririz artik.

P.S: Ciddi dusundum! ne dersiniz? Yeterince 'yamali bohca' zaten, kotu olur mu?

Wishmalicokkiymetliman

Yorum Yap

bir kere düşen bir daha düşer, yapma gitsin

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X