Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
abi sana getrag 6 ileri şanzıman SC kiti ve kaputu bulduk yolda şu an siparişi verdim
coilover işide konuştuğumuz gibi dip yere basıyoruz enkeilerle iskender abiylede konuştum headrs egzost hazır yarına kadar
Gizli değildi di mi abi ???
Şaka tabi hahah
Wish bunu okuduktan sonra fenalasti buyuk ihtimalle
abi sana getrag 6 ileri şanzıman SC kiti ve kaputu bulduk yolda şu an siparişi verdim
coilover işide konuştuğumuz gibi dip yere basıyoruz enkeilerle iskender abiylede konuştum headrs egzost hazır yarına kadar
Gizli değildi di mi abi ???
__________________________________________________ _____________
Neyyyy diyorsun senyyynnnn !!!! Argh...
P.S: Esasinda Coil kismina kadar olan yazilanlara kiprasmadim desem yalan olur. Ama ben deliksiz kaput istiyom Dogan gorunumlu Sahin olmasin diye. Vardi ya yeni R56 modellerinin (tabiiki turbo, SC degil, farkli) birinde deliksiz kaput yapmislardi?
Assada benim 30 madde var. Sanjiman haric, o detaya birsey yazamam Yusuf dururken...
Gizlimiz saklimiz yok.
Hedef Ebruli Feminen Spect...
Sevgili Yusuf;
Yapilmasini dusundugum seyleri asagiya siraliyorum.
1- Baski-Balata degisecek, volan control edilecek.
2- Motor genel control edilecek, fizikel bir problem varmi bakilacak.
3- Motor kulaklari control edilecek. (sanirim saglam.)
4- Buji kablolari degistirilecek, onlar degisirken bujilerde degissin beraber olsun.
5- Fren yaginin motul ile degistirilmesini istiyorum.
6- Motor yagi degistirilecek.
7- Ozellikle sarj dinamosuna bakilacak, buyuk bir ihtimal yeterli voltaj uretemiyor.
8- Fren disk ve balatalar fiziksel control edilecek, yesil balatalarin durumuna bakilacak.
9- Alta viraj cubuklari takilacak.
10- Tavan ic dosemesi yenilenecek.
11- Cam ici radio anteni takilacak. (arka cama istiyorum.)
12- Sag koltuk, yan airbag bir turlu duzelmedi, control edilecek.
13- Torpido kapagi micir asfaltta ses yapiyor.
14- Iki kapinin ici sokulecek. Kompananet ve kapi klipslerinde eksik varsa tamamlanacak.
15- Kapi sokulmusken sag cam motoru control edilecek.
16- Surucu koltugu cok az oynuyor, cikma filan raylar hakkinda dusunulecek.
17- Aku control edilecek. Surucu tarafi cepte mavi ruhsatlik var, icinde akunun alim tarihi var.
18- Kapilar ayar yapilacak.
19- On kaput haric arabanin ustunde 10-12 tane cok hafif gocuk var, yan dukkan ile konusulup fiyat alinacak.
20- Radyator bir control edilecek.
21- Klima gazi gecen sene degismisti, bir control edilsin.
22- Orjinal Jantlar eger Yusuf gerekli gorurse bir bakim yaptirilacak.
23- Ekzostu tasiyan plasik takozlardan birinin vidasinin kafasi kopmustu, mumkunse o vida yenilenecek.
Ve
24- Enkei jantlara lastik dusunulecek. Aren 205-45-17 der, ben 205-50-17 diyom. Bir karar verilecek. Iyi bir marka yaz lastigi bakilacak. (Orjinal 16 jantlara daha sonra ben kis lastigi takacam.)
25- Boya koruma Meguiars ben gelince ypilacak.
Ve
26- Direksiyondaki MINI ablemi az bozuldu, eger bulunma sansi varsa bakilacak.
27- Geri kalan, hava filtresi, polen filtresi vs vs…….
EK
28- Sol on marspiel altindaki takoz saglamlastirilacak.
29- Motor suyu kabi degistirilecek
30- BU KADAR
Yorum Yap