Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

35 KMN 68 Giovanni

Bir turlu 'garaja' girebilmek nasip olmamisti. Cunku neden bilmiyorum -esasinda forumumuzun hayri icin iyi bir durum- ben foto yukleyemiyorum. (Hepsi yaniyo, ha ha ha)
    Birkac yerde resmi var Giovanni'nin esasinda. Ama bugun yarin A.Y.N Auto'dan resim gelecegini dusundugum icin artik garajda kendime bir yer alayim dedim.
    Esasinda guzel degil, azicik medyatik.. Ne body kiti var, ne siyah, ne de kirmizi... Fabrikada supercharger'ini koymayi unutmuslar defolu. Hatta sonradan ses yapar sahibi KIL olur diye sunroof bile takmaya usenmisler.
    Hala ne yay var ne coilover. Amortisorler eskidigi icin alcak duruyor.
    Ha hiz sabitleyicisi bile yok. Hatta ve hatta teybi hala kaset calar seklinde olanlardan. (Bazilariniz kaset ne diye sorabilir, sorun yok.)
    Unutmadan direksiyonu da iki kollu, az yollu...
    Dogum yili 2003, ruhsati 2004. Km'si 70.000 de.
    Bu sene buyuk bakima giriyor. Su an A.Y.N'de misafir. Head to toe bakilacak.
    Inatla sahibi ondan ayrilamiyor, sanirim ayrilamayacak.
    Iste bole...

Wishman

ben fotograf yukleyecegim tabbiside
    fotograf benim isim oldu artik utuyle fotograf cekiyorum yukluyorum
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bugun ugradım ben de A.Y.N.'ye gorurum umuduyla ama daha varmamıştı. Sahibi gelip alır heralde bittiginde, biz de bir organizasyon yaparız bahaneyle

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bugun ugradım ben de A.Y.N.'ye gorurum umuduyla ama daha varmamıştı. Sahibi gelip alır heralde bittiginde, biz de bir organizasyon yaparız bahaneyle
        Sen geldiginde herhalde diger dukkanda kahve iciyordu gezenti Gio...!

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Sen geldiginde herhalde diger dukkanda kahve iciyordu gezenti Gio...!
          Gezenti dedirtmem giovannime mr. wish..
          cocuk 40yilin basinda ayaklari yere basmis sonra ozel cekiciyle gelmis istanbula birak gezsin tozsun maslak sanayi havasi solusun oh mis
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Gelsin gecmisten fotograflar..
            Eklenen Dosyalar
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yarin bol bol cekerim abi cok farkli cikicak cok haha bekliyoruz seni abi

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Yarin bol bol cekerim abi cok farkli cikicak cok haha bekliyoruz seni abi
                Dukkanda supercharger varsa onuda takalim ama on kaput degismesin az vernik kaybimiz var ama en azindan local boya yok.... R50 gorunum bozulmasin.
                En son düzenleyen WISHMAN; 05-07-13, 11:29.

Yorum Yap

Ya diyorum senin arabayi 6 ileri getrag mi yapsak hahaha sc de bulunur intercoolerda oda kolay ama kaput alman sart oldu mu sana gizli spec S

Yorum Yap

dr bi baksın bakalım neler çıkacak

Yorum Yap

Wishcim eger bir gün Giovanniden sıkılırsan ben alırım Oxforddan sana ödül verecekler seneye bu kadar temiz araba olur mu diyerekten
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Sonunda..
                        Ben güzel fotolarını cekerim Gio'nun merak etme..
                        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Mutluyum mutlu, umarim guzel bir 10 yil buyuk bakimi olacak.
                          Kismetimde keyifli keyifli gezmek de olur umarim.
                          Tesekkurler guzel sozlere... :-) Usengeclikten degil, tek tek yazip olayi lastik kivamina getirmekten cekiniyorum. Sonra icimiz disimiz Giovanni olup 'gark' etmeyelim.
                          Satipta zarar edemeyecegimize gore Gio artik coktan forumun maskotu oldu.

Bana kucuk supercharger var demislerdi, kaputu kesmeden bicmeden koyabilecegimiz? Benim derdim bir tek sesi... Guc olsun 115 den 135 e ciksin onemli degil. 200 yapiyo iste daha ne! :-)

Arkadaslar, yay kesinlikle takmam. Coilover ise bana cok luks. Bir cekincem var. Enkei ve 205-45-17 lastiklere gecince Gio sanirim su anki halinden biraz daha yukselecek. Ben bu yukseklikten cok memnunum. Umarim cok goze batmaz, Enkei'lerin o guzel goruntusune limon sikmayiz.

Hadi bakalim beyin frtinasi.. :-)

Giovanni'ninbabasiman

Yorum Yap

ABİ hayırlısıyla çok güzel şeyler olacak emınım ve İstanbul ekıbı kendı arabaları gibi ilgilenecektır takipteyim konunu

Yorum Yap

abi sana getrag 6 ileri şanzıman SC kiti ve kaputu bulduk yolda şu an siparişi verdim
                              coilover işide konuştuğumuz gibi dip yere basıyoruz enkeilerle iskender abiylede konuştum headrs egzost hazır yarına kadar
                              Gizli değildi di mi abi ???

Şaka tabi hahah

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X