Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Birde yandan lifteki gorunum..

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Swisss'i Gio'dan uzak tutun. Gio hisli bir Mini....
      ar namus kalmadi wishman.. hic hos seyler olmadi.. Uzgunum..
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bu kadar mi pis olur davlunbaz.
        Bu kadar mi pasli olur fren diskleri?

Sagol katakunti.

P.S: Uzak tut demistim ama Nida. Ayricana Mei Gio icin 'oglum' diyor. Bu gercegi Swiss biliyo m peki?

Wish

Yorum Yap

Forum Karari;

Bundan sonra Wishman'in adinin 'Prizdirek Canavari' olarak degistirilmesine...
          Prizdirek bilyayımı dağıttın ? korkulur senden wish aynayla mahruti dişlilerinide dağıtma bari

Yorum Yap

bugunden fotolar..
            Eklenen Dosyalar
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Prizdirek bilyayımı dağıttın ? korkulur senden wish aynayla mahruti dişlilerinide dağıtma bari
              Bu olay 3 sene once sanjiman yagini degistirirken ortaya cikti. Sanjimanin kor tapasi miknatislidir ki eger cer cop filan varsa tutsun diye. Orda kucuk bir parca bulmustuk. O gunden beri aklimizdaydi ama bir turlu cesaret edemiyorduk. Bir problem yaratmamasi, ses yapamasi, giderken vites bosa dusmemesi bizi hep geri vites dislisi olarak dusundurtuyordu.
              Benden once Turk vatandasligini da almis bir Ingiliz Hanimefendi kullaniyordu Gio'yu.
              Artik kimde oldu bilemiyoruz. Ama bizi 45.000 den 70.000 e bu sekilde yurudu walla.
              Sagolsun Yusuf, birde acildi ki sanjiman hem geri vites, esas 'priz direk' bana benzemis.
              Neyseki halloldu.

Ayna magruti biraz daha ugrasmam lazim, malum bizimkiler onde, geride olsa kolay onuda hallederdim.

PrizdirekCanavariman

Yorum Yap

Bu olay 3 sene once sanjiman yagini degistirirken ortaya cikti. Sanjimanin kor tapasi miknatislidir ki eger cer cop filan varsa tutsun diye. Orda kucuk bir parca bulmustuk. O gunden beri aklimizdaydi ama bir turlu cesaret edemiyorduk. Bir problem yaratmamasi, ses yapamasi, giderken vites bosa dusmemesi bizi hep geri vites dislisi olarak dusundurtuyordu.
                Benden once Turk vatandasligini da almis bir Ingiliz Hanimefendi kullaniyordu Gio'yu.
                Artik kimde oldu bilemiyoruz. Ama bizi 45.000 den 70.000 e bu sekilde yurudu walla.
                Sagolsun Yusuf, birde acildi ki sanjiman hem geri vites, esas 'priz direk' bana benzemis.
                Neyseki halloldu.

Ayna magruti biraz daha ugrasmam lazim, malum bizimkiler onde, geride olsa kolay onuda hallederdim.

PrizdirekCanavariman
                hayırlısı be wish

Yorum Yap

sanjiman ne bre?
                  giovanniye ozel bir parca mi?
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Neyseki halloldu.

PrizdirekCanavariman
                    Wishtıpkıküçükbirçocukgibişanjımandediman

Yorum Yap

detaylı bakımlar yaptırıyorsunuz titizlikle tebrikler..
                      su sizdeki mevcut depo kapağından hala bulamadım

Yorum Yap

Aslı gespenster tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        detaylı bakımlar yaptırıyorsunuz titizlikle tebrikler..
                        su sizdeki mevcut depo kapağından hala bulamadım
                        Buyuk bir ihtimal Giovanni'de ki benden onceki sahibesinin siparisinden gelen bir ayrinti. O yuzden ben hic yardimci olamiyorum size.
                        Guzel yorum icin tesekkurler, 10 Yas buyuk bakimi olunca detaya girdik azicik.

Wishman

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          sanjiman ne bre?
                          giovanniye ozel bir parca mi?
                          Nedir onun adi? Gercekten bilmiyorum! Vites kutusu mu? Difransiyel mi?

P.S: Ama bak aynamagrutiyi biliyom, prizdirek biliyom, senkromec biliyom!!! 80'lerden beri degismeyen ne varsa hepsini biliyom. :-(

Wishbeserdesasarman

Yorum Yap

giovanniden..
                            Eklenen Dosyalar
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                            X