Birde yandan lifteki gorunum..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSwisss'i Gio'dan uzak tutun. Gio hisli bir Mini....sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForum Karari;
Bundan sonra Wishman'in adinin 'Prizdirek Canavari' olarak degistirilmesine...
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrizdirek bilyayımı dağıttın ? korkulur senden wish aynayla mahruti dişlilerinide dağıtma bari
Benden once Turk vatandasligini da almis bir Ingiliz Hanimefendi kullaniyordu Gio'yu.
Artik kimde oldu bilemiyoruz. Ama bizi 45.000 den 70.000 e bu sekilde yurudu walla.
Sagolsun Yusuf, birde acildi ki sanjiman hem geri vites, esas 'priz direk' bana benzemis.
Neyseki halloldu.
Ayna magruti biraz daha ugrasmam lazim, malum bizimkiler onde, geride olsa kolay onuda hallederdim.
PrizdirekCanavariman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu olay 3 sene once sanjiman yagini degistirirken ortaya cikti. Sanjimanin kor tapasi miknatislidir ki eger cer cop filan varsa tutsun diye. Orda kucuk bir parca bulmustuk. O gunden beri aklimizdaydi ama bir turlu cesaret edemiyorduk. Bir problem yaratmamasi, ses yapamasi, giderken vites bosa dusmemesi bizi hep geri vites dislisi olarak dusundurtuyordu.
Benden once Turk vatandasligini da almis bir Ingiliz Hanimefendi kullaniyordu Gio'yu.
Artik kimde oldu bilemiyoruz. Ama bizi 45.000 den 70.000 e bu sekilde yurudu walla.
Sagolsun Yusuf, birde acildi ki sanjiman hem geri vites, esas 'priz direk' bana benzemis.
Neyseki halloldu.
Ayna magruti biraz daha ugrasmam lazim, malum bizimkiler onde, geride olsa kolay onuda hallederdim.
PrizdirekCanavariman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu olay 3 sene once sanjiman yagini degistirirken ortaya cikti. Sanjimanin kor tapasi miknatislidir ki eger cer cop filan varsa tutsun diye. Orda kucuk bir parca bulmustuk. O gunden beri aklimizdaydi ama bir turlu cesaret edemiyorduk. Bir problem yaratmamasi, ses yapamasi, giderken vites bosa dusmemesi bizi hep geri vites dislisi olarak dusundurtuyordu.
Neyseki halloldu.
PrizdirekCanavariman
Yorum Yap
-
Aslı gespenster tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdetaylı bakımlar yaptırıyorsunuz titizlikle tebrikler..
su sizdeki mevcut depo kapağından hala bulamadım
Guzel yorum icin tesekkurler, 10 Yas buyuk bakimi olunca detaya girdik azicik.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersanjiman ne bre?
giovanniye ozel bir parca mi?
P.S: Ama bak aynamagrutiyi biliyom, prizdirek biliyom, senkromec biliyom!!! 80'lerden beri degismeyen ne varsa hepsini biliyom. :-(
Wishbeserdesasarman
Yorum Yap
-
giovanninin sanayi gunlugu..Eklenen Dosyalar- uploadfromtaptalk1373194505487.jpg (49.3 KB, 82 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194534986.jpg (41.0 KB, 79 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194569534.jpg (62.1 KB, 79 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194626397.jpg (56.2 KB, 80 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194659603.jpg (61.7 KB, 80 görüntüleme)
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
..........Eklenen Dosyalar- uploadfromtaptalk1373194786178.jpg (84.1 KB, 79 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194824097.jpg (107.7 KB, 79 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194880605.jpg (94.3 KB, 80 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194906060.jpg (84.4 KB, 80 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1373194974218.jpg (105.6 KB, 81 görüntüleme)
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap