Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Butun gun Giovanni pistisi. Arabanin alt takim GP'den daha saglam Masallah Murat abicim.. ama sana lastik ariyoruz hala ? Jantlari takamadik
Sayenizde Kekuti Adam ve Aren... Desteginiz olmasa benim yapacagim seyler degildi bunlar. Tabiiki en basta Yusuf'un el emegi...
Lastikleri alip ben gelmeden mi takacaksiniz? Ben OEM'leri takip beni bekliceksiniz diye dusunmustum. Ama 'biz bunu aldik taktik dersenizde gikim cikmaz' yerimi biliyorum. :-)
Tabii run-flat lastik almiyacagiz degil mi?
P.S: Yukardaki yaptigin yorumu Garaj sayfamda gormek benim icin bir seref olacaktir. :-)
Ben foruma resim yukleme ozurlu oldugumdan kendimi yasli ve yardima ihtiyaci olan bir adam gibi acindirip Nida'dan yuklemesini rica ettim.
Cunku A.Y.N'nin neler yapabilecegini bilen arkadaslarimiz oldugu gibi uzakta oldugu icin bilmeyen arkadaslarimiz da olabilecegini dusundum.
Resimleri paylasmamizin hepimiz icin iyi olacagi dusuncesindeyim.
Dun Kekuti'nin 'pisti' konusunda yazdigina yukaridaki cevabi vermistim. Sen yazinca artik O tasimadan ben kopyalamaya calisayim dedim.
Giovanni benim icin cok onemli. Ve hepinizin yaptigi cabalari ben hicbir zaman unutmamaya calisacagim.
Hepinize bir daha buradan XIE XIE :-)
Buyuk isler bitti, onumuzdeki hafta kucuk islere basliyacagiz. Umarim onlarda biran once problemsiz istedigimiz gibi hallolur.
Yorum Yap