Ve Ayse tatile cikar.......
Bir sonraki AYN ziyareti oncesi baska post'umuz olmayacaktir. Siz bizi sevenlere duyurulur....
P.S: O kot cope atildi...
Wishmukadderatman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Uzulme Giovanni, ben bir arami yapayim teknik kisimla senide 'proce' yapaz.
Emir demiri - mod admini kesmez, bendeki azim tasi catlatir alimwallah
Sen - Ben olmasakta, AYN nin yaptiklari bu takdire sayandir....
Ozluyorum seni... Icinde kufur etmeyi, pufur pufur sigara icmeyi... Ne doktorum, ne bayan, olsun zaten ayrilmayacaz.
Bekle beni, ayaklarini yerden kesmeye degil, yola yapistirmaya gelicem...
Opuyorum
Wishkonuyakilittirman
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktanda kopek varsa bizdede timsah var diye not dustu altina @wishman
34NSC46
Iste benim 5 yildizli otellerde ki yedigim onumde, yemedigim arkamda yasamimdan bir enstantane....!!!!
O kot yarin bavulumu toplarken cope atilacak......!!!!
P.S: Bizim orgut UHO desifre olduguma dair duyumlar almis, hemen bir mizansen yaptik 'gozuken isim' ile ilgili, butun haber kanallarina dagittik.
Offff bu senenin ilk yarisinin son iki is gunu.... Sabir ediyorum sabir.... Doluyum cok Vietkong carpsin!!
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Haktanda kopek varsa bizdede timsah var diye not dustu altina @wishman
34NSC46Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHer ikiniz icin de nice mutlu yillar olsun Wish! Kutlamalar baslamis olmalidir kesin. Arap sen cok icme tamam mi?
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Bir yorum yaz:
-
Bu arada photo yukleme ozurlu oldugum icin (bilgisayarim son system 10 factor korumali) bana bu postu paylasmama yardim eden Gokhan Admin'ime tesekkuru bir borc bilirim...
P.S: Hala ricalarimin vuku buldugu kisilerde var yane....
Tasavvufu Kekuti Adam, tesekkur... Ozluyoruz seni.....En son düzenleyen WISHMAN; 02-06-14, 20:31.
Bir yorum yaz:
-
Allah ayirmasin diyip, olaya tasavvufi yaklasmak istedim..
Bir omur yaslanin, beraber olun Insallah, seviyorum seni Reyis
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlur mu hic! Hatta gittim ekran goruntusunu cektim (Nida ogretiyo bole kotu seyleri bana!) sonra Mei'e yolladim. Hem supriz olsun diye hem de baksin bakalim ceviri nasil...
Dedi ki cok kotu degil, ne demek istendigi anlasilabiliniyor. Iyi ceviri. :-)
Ve cok tesekkur etti.
Ben cevap yazmadim ozellikle konuyu lastik gibi uzattigim dusunulmesin diye
Ama tabii her ne kadar cok kadim dost bize ortak olursa o kadar cok mutlu oluruz, burasida gercek...
P.S: Kiskaniyom zaten Mei'i, iki kere bizim dalis klubune geldi Pattaya'ya, simdi arkadaslar ne zaman geliyom desem MEI? diye soruyorlar!!!!
WishhuysuzmanNeyse madem gördü sevindim Allah size bol saglık ve mutluluk versin
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇince bile yazdık ama Wishman beni sevmio artık sanırım
Dedi ki cok kotu degil, ne demek istendigi anlasilabiliniyor. Iyi ceviri. :-)
Ve cok tesekkur etti.
Ben cevap yazmadim ozellikle konuyu lastik gibi uzattigim dusunulmesin diye
Ama tabii her ne kadar cok kadim dost bize ortak olursa o kadar cok mutlu oluruz, burasida gercek...
P.S: Kiskaniyom zaten Mei'i, iki kere bizim dalis klubune geldi Pattaya'ya, simdi arkadaslar ne zaman geliyom desem MEI? diye soruyorlar!!!!
Wishhuysuzman
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBacanak yengeme iyi bak selam söyle
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: