Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yazmayin buraya, adamin tek amaci benim konumu gecmekmis. Itiraf etti bana!!
    Yaaa :-( Hani bu bizim aramizdaydi? Ben indi-bindi yapiyorum. Konuya yeni mesaj yoksa bile acip kapiyorum. Sanal goruntulenme anlayacagin. :-)

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yazmayin buraya, adamin tek amaci benim konumu gecmekmis. Itiraf etti bana!!

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    Nedemek murat abicim herzaman bekleriz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    wish rot/balansı yapamamışlardır istanbulda yaptırsaydın ya söyleseydin bana seni benim lastikçime götürürdüm ama işte bi ce demeden gitmenin zararları bunlar

herkoyunkendibacağındanasılırman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bu gece bir test surusu yaptik. Cekme yok, O.K ama hala az da olsa direksiyonda titreme var. Haftabasi bir sanayiiye ugramak farz oldu ben bu sekilde istemem. Umarim kronik bir balans sorunu yasamayiz yeni lastiklerimiz ve jantlarimiz ile... O kadar usenmedik press'e soktuk. Sorun istemiyorum... :-(

P.S: Ha, magnet tas koruyucular 120 KM hiza dayanabiliyormus, test edilip onaylandi... Otobanda benle ugrasan iki arabada giseler sonrasinda polisin hismina ugradi... Yasasin fahri mufettislik....

Wishyaggibikayipgitmesseolmazman
    En son düzenleyen WISHMAN; 21-07-13, 05:15.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bakalim yarin bir video'yu izleriz. Tam olarak ne olmus goruruz. Benim hatirladigim 3 'deli'kanli ve bir parmakarasi terlik firladi biranda Gio'nun onune.

P.S: Ama sagda solda olanlari video kaydetmemistir!!!

Wishsevmiyobugibiisleriman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    giovanniununuelemiseleginiasmisman
    Onume firladiklarinda Gio'nun yahsi EBC diskleri ve Green stuff balatalari onu sakince dizginledi. Fekat biz kavga eden genclerin bize carpmalarindan endise duymadik degil..

P.S: Acaba diyorum sol arka kelebek caminada bir elek mi assak?

Wishunudabagajakoruzman :-)

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    giovanniununuelemiseleginiasmisman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gio az once Kavganin ortasinda kaldi.. Wishman eminim panikledi. Telefonumu bile acmadi
    Urla'dan 1 am gibi cikinca 'eeee bu saatte kim bana telefon eder' diye bluetooh'u acmamistim. Icerde muzik de olunca yine duymadim aradigini Admin'im. :-(

Wish
    En son düzenleyen WISHMAN; 21-07-13, 04:58.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Gio az once Kavganin ortasinda kaldi.. Wishman eminim panikledi. Telefonumu bile acmadi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yaslilik iste, durmadan 'acaba ne yazdilar diye icim icimi kemiriyo' acip acip bakiyorum. :-) Kilitleyim kurtulayim dedim. :-)
    Yaşlılık diye diye yaşlandın be wish..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abicim bu garajdaki arabanin kapisini kilitlermis gibi neden durmadan konuyu kilitletmeye calisiyorsun?

via Tapatalk 4
    Yaslilik iste, durmadan 'acaba ne yazdilar diye icim icimi kemiriyo' acip acip bakiyorum. :-) Kilitleyim kurtulayim dedim. :-)

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Abicim bu garajdaki arabanin kapisini kilitlermis gibi neden durmadan konuyu kilitletmeye calisiyorsun?

via Tapatalk 4

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ayriyetten GPS cihazim kendini sarj etmiyodu cunku orjinal kablosunu kullanmiyormusuz. Sebat gostererek 'dert etme abi' diyerekten tekrardan gizli kablo cekerek tam istedigim gibi yapan SerenceBey'e de opucukler gonderiyorum.

Artik konuyu kilitleyebiliriz. :-)

Wishman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Adim gecmis..
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X