Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
wish rot/balansı yapamamışlardır istanbulda yaptırsaydın ya söyleseydin bana seni benim lastikçime götürürdüm ama işte bi ce demeden gitmenin zararları bunlar
Bu gece bir test surusu yaptik. Cekme yok, O.K ama hala az da olsa direksiyonda titreme var. Haftabasi bir sanayiiye ugramak farz oldu ben bu sekilde istemem. Umarim kronik bir balans sorunu yasamayiz yeni lastiklerimiz ve jantlarimiz ile... O kadar usenmedik press'e soktuk. Sorun istemiyorum... :-(
P.S: Ha, magnet tas koruyucular 120 KM hiza dayanabiliyormus, test edilip onaylandi... Otobanda benle ugrasan iki arabada giseler sonrasinda polisin hismina ugradi... Yasasin fahri mufettislik....
Bakalim yarin bir video'yu izleriz. Tam olarak ne olmus goruruz. Benim hatirladigim 3 'deli'kanli ve bir parmakarasi terlik firladi biranda Gio'nun onune.
P.S: Ama sagda solda olanlari video kaydetmemistir!!!
Onume firladiklarinda Gio'nun yahsi EBC diskleri ve Green stuff balatalari onu sakince dizginledi. Fekat biz kavga eden genclerin bize carpmalarindan endise duymadik degil..
P.S: Acaba diyorum sol arka kelebek caminada bir elek mi assak?
Gio az once Kavganin ortasinda kaldi.. Wishman eminim panikledi. Telefonumu bile acmadi
Urla'dan 1 am gibi cikinca 'eeee bu saatte kim bana telefon eder' diye bluetooh'u acmamistim. Icerde muzik de olunca yine duymadim aradigini Admin'im. :-(
Ayriyetten GPS cihazim kendini sarj etmiyodu cunku orjinal kablosunu kullanmiyormusuz. Sebat gostererek 'dert etme abi' diyerekten tekrardan gizli kablo cekerek tam istedigim gibi yapan SerenceBey'e de opucukler gonderiyorum.
Bir yorum yaz: