Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GOKHAN
    yanıtladı
    Giovanni nezamana kadar orada kalacak banada yer açması lazım bu hafta gardaşlık etsin yanına bırakayımda

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    ooooo araba ne hale gelmişşş bu ney lenn abowww

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Maşallah baya detaylı girilmiş.

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Maşallah Gioya en iyi şekilde olacaktır

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Butun gun Giovanni pistisi. Arabanin alt takim GP'den daha saglam Masallah Murat abicim.. ama sana lastik ariyoruz hala ? Jantlari takamadik
    Sayenizde Kekuti Adam ve Aren... Desteginiz olmasa benim yapacagim seyler degildi bunlar. Tabiiki en basta Yusuf'un el emegi...
    Lastikleri alip ben gelmeden mi takacaksiniz? Ben OEM'leri takip beni bekliceksiniz diye dusunmustum. Ama 'biz bunu aldik taktik dersenizde gikim cikmaz' yerimi biliyorum. :-)
    Tabii run-flat lastik almiyacagiz degil mi?

P.S: Yukardaki yaptigin yorumu Garaj sayfamda gormek benim icin bir seref olacaktir. :-)

Wishsizlerinhakkiodenmezbiliyomman
    __________________________________________________ ______________________________________________
    Aren;

Ben foruma resim yukleme ozurlu oldugumdan kendimi yasli ve yardima ihtiyaci olan bir adam gibi acindirip Nida'dan yuklemesini rica ettim.
    Cunku A.Y.N'nin neler yapabilecegini bilen arkadaslarimiz oldugu gibi uzakta oldugu icin bilmeyen arkadaslarimiz da olabilecegini dusundum.
    Resimleri paylasmamizin hepimiz icin iyi olacagi dusuncesindeyim.

Dun Kekuti'nin 'pisti' konusunda yazdigina yukaridaki cevabi vermistim. Sen yazinca artik O tasimadan ben kopyalamaya calisayim dedim.

Giovanni benim icin cok onemli. Ve hepinizin yaptigi cabalari ben hicbir zaman unutmamaya calisacagim.
    Hepinize bir daha buradan XIE XIE :-)

Buyuk isler bitti, onumuzdeki hafta kucuk islere basliyacagiz. Umarim onlarda biran once problemsiz istedigimiz gibi hallolur.

Buyukislerkucukisleristeboleislerguclerman
    En son düzenleyen WISHMAN; 07-07-13, 21:55.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    XIE XIE NIDA. :-)

Sanjimanman
    Şe ŞE mi okunuyo mu hahahahah

NDG bu resimleri ben çektim senin eline nerden geçti ??? haha Murat abi mi gönderdi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    XIE XIE NIDA. :-)

Sanjimanman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    ..........
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    giovanninin sanayi gunlugu..
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    giovanniden..
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sanjiman ne bre?
    giovanniye ozel bir parca mi?
    Nedir onun adi? Gercekten bilmiyorum! Vites kutusu mu? Difransiyel mi?

P.S: Ama bak aynamagrutiyi biliyom, prizdirek biliyom, senkromec biliyom!!! 80'lerden beri degismeyen ne varsa hepsini biliyom. :-(

Wishbeserdesasarman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı gespenster tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    detaylı bakımlar yaptırıyorsunuz titizlikle tebrikler..
    su sizdeki mevcut depo kapağından hala bulamadım
    Buyuk bir ihtimal Giovanni'de ki benden onceki sahibesinin siparisinden gelen bir ayrinti. O yuzden ben hic yardimci olamiyorum size.
    Guzel yorum icin tesekkurler, 10 Yas buyuk bakimi olunca detaya girdik azicik.

Wishman

Bir yorum yaz:

• gespenster
    yanıtladı
    detaylı bakımlar yaptırıyorsunuz titizlikle tebrikler..
    su sizdeki mevcut depo kapağından hala bulamadım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu olay 3 sene once sanjiman yagini degistirirken ortaya cikti. Sanjimanin kor tapasi miknatislidir ki eger cer cop filan varsa tutsun diye. Orda kucuk bir parca bulmustuk. O gunden beri aklimizdaydi ama bir turlu cesaret edemiyorduk. Bir problem yaratmamasi, ses yapamasi, giderken vites bosa dusmemesi bizi hep geri vites dislisi olarak dusundurtuyordu.
    Benden once Turk vatandasligini da almis bir Ingiliz Hanimefendi kullaniyordu Gio'yu.
    Artik kimde oldu bilemiyoruz. Ama bizi 45.000 den 70.000 e bu sekilde yurudu walla.
    Sagolsun Yusuf, birde acildi ki sanjiman hem geri vites, esas 'priz direk' bana benzemis.
    Neyseki halloldu.

Ayna magruti biraz daha ugrasmam lazim, malum bizimkiler onde, geride olsa kolay onuda hallederdim.

PrizdirekCanavariman
    Wishtıpkıküçükbirçocukgibişanjımandediman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    sanjiman ne bre?
    giovanniye ozel bir parca mi?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X