Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
madem bütün parçalar partout satıldı barıı şaseyi bana ver wıshman countryman yapayım ben ondan
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBanada arka tampon bandını sök abi, biliyosun arıyorum o parçayı önceden deseydin hürmaktan ön nikelajıda almazdık
On tampon olayi devreye girdiginde inan ilk sen aklima gelmistin.
P.S: Arka tampon nikelajda kusur var. Sana gelmez. Zaten bana lazim sende onu kacirma...
Wish
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNot aliyorum hepsini sabah operasyon yapayim gio ya
HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sole. Sen ne istiyosun Giovanni'den?
P.S: Gel seni toptan Gio ile evlendirelim. Bak yurtdisinda kopru ile bile evlenen varmis? Kafa kagidida yaptiriveririz bi tane!
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishkediyecigeremanetedenman
P.S: Gel seni toptan Gio ile evlendirelim. Bak yurtdisinda kopru ile bile evlenen varmis? Kafa kagidida yaptiriveririz bi tane!
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGitti gidiyor com gibi olduk. Admin bisi de diyemem ki...
P.S: Nida al tavayi masayi evden cabuk Maslak nobete. -)
Shemsy, goreceli isler gucler. Genelde genc kanlar ile dolu oldugumuz icin ozellikle HP arttirici motor modifikasyonlarina gidiliyor. Giovanni'de biraz farkli birseyler yapildigi icin paylasimin faydali olacagini dusunmustum kendimce.
Eee iste forumumuzda butun arabalar genc. Hatta Gokhan'in ki bile genc. Durum bole olunca, Gio 10 yasinda, sahibi 40 yasinda ve KIL olunca boyle seyler cikiyor arada
P.S: Vintage desen degil, Yeni desen degil, iki dunya arasinda SIKISMIS ruh gibi oldu Gio benim yuzumden. Korku filmi arabasi. Christine..
WishShemsy'icokmerakediyorman
Bir yorum yaz:
-
Gitti gidiyor com gibi olduk. Admin bisi de diyemem ki...
P.S: Nida al tavayi masayi evden cabuk Maslak nobete. -)
Shemsy, goreceli isler gucler. Genelde genc kanlar ile dolu oldugumuz icin ozellikle HP arttirici motor modifikasyonlarina gidiliyor. Giovanni'de biraz farkli birseyler yapildigi icin paylasimin faydali olacagini dusunmustum kendimce.
Eee iste forumumuzda butun arabalar genc. Hatta Gokhan'in ki bile genc. Durum bole olunca, Gio 10 yasinda, sahibi 40 yasinda ve KIL olunca boyle seyler cikiyor arada
P.S: Vintage desen degil, Yeni desen degil, iki dunya arasinda SIKISMIS ruh gibi oldu Gio benim yuzumden. Korku filmi arabasi. Christine..
WishShemsy'icokmerakediyorman
Bir yorum yaz:
-
Wishaman abim neler olmuş öle gio'ya yahu,,
oku oku bitme di vahalli,,
neyse merak ettim bende şu enkeilerle olacak görüntüsünü,,,
foto istiyoruz abi =O)
Bu arada keyifli keyifli binip gezmen dileklerimle murat abi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNereye ... ???
P.S: :-)
Wishseniseviyo
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNereye ... ???
Wishseniseviyo
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkoltukları ben aldım :=)
Wishseniseviyo
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranında partout edildi ya araba
Bir yorum yaz:
-
Not aliyorum hepsini sabah operasyon yapayim gio ya
HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: