En sonunda jantlarima ve lastiklerime kavustum. Eeee o kadar zahmete bizde gittik Bostanli'da Kumrucu Omur'e oturduk. Cok da iyi oldu. :-)
Tesekkurler Haluk'a bu guzel jesti icin.
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster"Bu adam yavas gidiyor, bana ihtiyaci yok!" demis ve
bence kendini gereksiz görmüs, atlamis.
Bir yorum yaz:
-
"Bu adam yavas gidiyor, bana ihtiyaci yok!" demis ve
bence kendini gereksiz görmüs, atlamis.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi x6$ daha bayil ebayden al
Bir yorum yaz:
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir kere düşen bir daha düşer, yapma gitsin
Bir yorum yaz:
-
Ehh nazar'i da cikarttik aradan!!!
Dun gece herhalde benim yahsi kullanimima ve ruzgara dayanamayan bir magnet tas koruyucum "Ozgur Cocuk" denemesine girismis> :-(
Uzuldum. En cok da onlari benim icin kaplatip 6 ay bekleten C@n'in emegine uzuldum. Cok da guzel hava katmislardi.
N'aapsak digerinden kalip cikartip ayni sekilde film mi kaplatsak ayni yere? Tabii sag sol beraber yapilcak. Kalanida evde buzdolabina yapistiririz artik.
P.S: Ciddi dusundum! ne dersiniz? Yeterince 'yamali bohca' zaten, kotu olur mu?
Wishmalicokkiymetliman
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=WISHMAN;40182]Shemsy konuyu geri Giovanni'ye getir. :-)
Peki abi gio muz canimiz bitanedir o başka yoktur giomuz bizim
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNo comment
Wishcabriozanikiskanirman
Bir yorum yaz:
-
-
Misafir cevap verdiAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstercabrıo yu çekince benzinlikten benzinliğe sıkar sıkar benzin alır artık =O)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSurekli bana bir satasmalar, gio guzel araba ama nerdeyse kiskaniyorsun diycem benim bebegiama bugunden bir hikayem var sana, duyunca hemen bir cabrio cekiceksin altina
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: