Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    anlamadım ki ? ne yükleyecektim abi ?
    Photo yolladik ya, icinden 3 tanesini yuklermisin demistim. Hani alt gergiler olan photolar. Hatta sen 'ne marka bunlar' diye sormustun.
    ASIK KEKUTI! RUSYA CARPTI GIBIN?

WM

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Alt takim gergileri gozukmuyor ki disaridan. Kekuti ile NDG ye photo yollamistim bunun ile ilgili. Ama yukleyemediler... :-(
      Acep senin dedigin gergileride merak ettim?

WM
      kizma aklimda yuklerim kisa zamanda durumumu biliooooosun! Operim!
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

CcC Murat Reyiz CcC seviyoruz seni iyi yolculuklar

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          CcC Murat Reyiz CcC seviyoruz seni iyi yolculuklar
          Bende SIZI SEVIYOM Aren...!!! ( WO AY NI )

P.S: 18-29 Endonezya memleketinde olcam. Su an Whatsapp yok cunku 'wi-fi' yok. 13 unde Guangzhou'ya donuyom, Yavru Vatan'daki evimde WI-FI var biliyon!

Wishhepiletisimdeolsakkeskederman

Yorum Yap

Wiissshhh :P

uploadfromtaptalk1378936750642.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
            Eklenen Dosyalar
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

çok gergili gördüm seni araçta esneyecek yer kalmamış, kaskatı kesilmiş

Yorum Yap

Ooofftopice ceviririm konuyu eger benimlen ilgilenmezsen sayin wishman..
                bugun whatsappa girdigini gordum kankinle olan resmimi buraya yukleyiveririrm catir catir catlarsin bak.. cok pis nispet yaparim saclarinin bukleleri arap saci oluverir karismam!!!!!!!!!!!!!!!
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  çok gergili gördüm seni araçta esneyecek yer kalmamış, kaskatı kesilmiş
                  Yok yok bunlar Cin'de gordugun bir MINIye takilanlar... Giovanni'nin degil. Ama dusunulecek parcalar gibin...

WM

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ooofftopice ceviririm konuyu eger benimlen ilgilenmezsen sayin wishman..
                    bugun whatsappa girdigini gordum kankinle olan resmimi buraya yukleyiveririrm catir catir catlarsin bak.. cok pis nispet yaparim saclarinin bukleleri arap saci oluverir karismam!!!!!!!!!!!!!!!
                    Bugun Guangzhou, evim evim kutu gibi evim... Wifi 5. Vitesten cekiyoooo.

Yorum Yap

Bitti artik diyordum ama bu haftasonu kendime cok 'yaksi' bir Wish List cikarttim Outmotoring'den...
                      Hem kendimi suclu hissediyorum, hem de zevkleniyorum.
                      Bir kesinlessin soz paylasacam...
                      R50'nin yapilacaklari bitmiyor birader, anliyabiliyorum 'S' sahiplerinin cilelerini,
                      Off off

WM

Yorum Yap

Konuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Konuyu en son bıraktığım yerden bi okuyayim dedin belgesel tadinda birşey olmuş. Sonra anilarim kiprasti sattığım r53'umun resimlerine gömüldüm kaldim. Eğer r53 donersem sebebi makyaj otesi modifiyeli r50 giovannindir wishman abi

Cok tesekkur ederim Shemsy. Siz begendikce ben inanin cok mutlu oluyorum. Tabiiki herkezin cocugu kendine guzel, amma keske Giovanni'yi alirken MINI'ler hakkinda bilgim olabilseydi cunku benim de icimde en ukte kalan kisim bir supercharger sesidir. (Gucun de degilim, sesindeyim hala..)

Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
                          Simdilik gizli... :-)
                          Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
                          Interior da 1-2 kucuk eklenti.
                          Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)

Wishabinyesinseniman

Yorum Yap

Cok tesekkur ederim Shemsy. Siz begendikce ben inanin cok mutlu oluyorum. Tabiiki herkezin cocugu kendine guzel, amma keske Giovanni'yi alirken MINI'ler hakkinda bilgim olabilseydi cunku benim de icimde en ukte kalan kisim bir supercharger sesidir. (Gucun de degilim, sesindeyim hala..)

Azicik daha yuruyene yuklenmeyi dusunuyorum. Moderatorlerimizden Aren'in kafasini kakmakla mesgulum su aralar ozel kanallardan...
                            Simdilik gizli... :-)
                            Exterior da bir OZ larin gobek kapaklari degisecek. Bir de OEM yada yakisan ne ise bijon takimi dusunuyorum.
                            Interior da 1-2 kucuk eklenti.
                            Alt takim hakkinda bilgi daha sonra... (sonraya yazacak seyler kalsin, konu kasilmasin.)

Wishabinyesinseniman
                            Abi idolumsun olay supercharger sesi ise eklenir gider bi kaput bir inter cooler bide supercharger gerek sana. Ama bu isler yap boz gibi abi bi kere kurcalandinmi bidaha rahat duramiyor insan. Araba yolda gittikçe, vücutta adrenalin salgilandikca biz gibiler rahat duramiyoruz abi ama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni kardeşinden söylemesi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Abi idolumsun olay supercharger sesi ise eklenir gider bi kaput bir inter cooler bide supercharger gerek sana. Ama bu isler yap boz gibi abi bi kere kurcalandinmi bidaha rahat duramiyor insan. Araba yolda gittikçe, vücutta adrenalin salgilandikca biz gibiler rahat duramiyoruz abi ama r53 gp yakışır sana çokta mutlu eder seni kardeşinden söylemesi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                              Yoook, SC yapilcak bile olsa kaput degistirilmeyecek.... Kurallarimiz var.
                              Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
                              Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.

P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.

Wishman

Yorum Yap

Yoook, SC yapilcak bile olsa kaput degistirilmeyecek.... Kurallarimiz var.
                                Sen bilmiyon, zamaninda Ankara'dan bir GP kacirdik. Hala ona yanarim. Yenge'n iltimatom vermisti.
                                Neyse artik biraz daha buyuduk, bundan gayri ileride ne olacaksa Giovanni bizle kalacak. En azindan O'nu bir sekilde kaybetmicez.

P.S: Giovanni'yi FORUMA mal ettik, forum bize MAL muamelesi yapana kadar sizlerle olmaya devam edecegiz.

Wishman
                                Abi ozaman inter cooleri sogutmak icin ya sulu intercooler kullanacaksin yada on tampona koyacaksin. Gio çok şansli abi, bizim gibi akli bi karış havada ayran gonullu bi sahibi yok. Ileride muzede gorursem sasirmayacam hatta birgun evlenirde coluk cocuga karisirsam cocuklarima buyuk keyifle anlatacan gioyu =o)

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X