Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiWish'i de yeşilköy'e aldık mı İzmir'e taşınana kadar Alin,Mei ve ben kasıp kavuracağız buraları:P
-
Yokkkk öyleeeeeAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbe çıkayım istiyorsanız aranızdan
Dur daha Alinle tanısmadınız kimbilir siz neler diyeceksiniz birbirinize
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibe çıkayım istiyorsanız aranızdanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBak bi tasınalım yesilyurta size baska surpizlerim de olacak
Ruh eşim 
Bir yorum yaz:
-
Bak bi tasınalım yesilyurta size baska surpizlerim de olacakAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen tarzın var ve ben bu tarzı sevdim
Wish sen uyma benim hanıma biz yandık malum, sende umut var hissedebiliyorum.
Bu arada garaj partileri, babysitter falan çok sevdim ben bu forumu.
Ruh eşim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAlen tarzın var ve ben bu tarzı sevdim
Wish sen uyma benim hanıma biz yandık malum, sende umut var hissedebiliyorum.
Bu arada garaj partileri, babysitter falan çok sevdim ben bu forumu.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi@Alen brnx3 ya tuttum bunu
,bu arada çılgın garaj partilerini bekliyor olacağım
@Deno sen kimin tarafından kuzu , ne öyle kuzeyliler fln...
@Wish Wishhemenevlenyeşilköyetaşınveardındançocukyapman
Bir yorum yaz:
-
Ha, bizim 3 ay Moldovalimiz olmustu... :-( Aman deyim....Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaci ne demek sana birakiris benim otelime tatile gelin
bare ben sizin icin kuzeylerden babysitter getirtirim sizede bakarlar zuahahahahahahhaha
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Wishahdersevimsizanilaraman
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaran sahilde spor yaparız abicim kilo fazlam var bir de yeni alacagımız evde kapalı garaj filan olursa o zaman seyret sen curcunayı araba cilalama partisi veririz vallahi
Kızlar da takılır zaten bize sarmazlar 
Ben mi dedim sana İzmir'de otur diye
Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..
Ev bakmaya basladık Yesilyurtta, Nisantasındaki evi satıp öyle alıcaz sanırım bu evden de hiç ayrılasım yok acıkcası bunun gibi bi ev zaten bulamamaktan korkuyorum malum 18 ay sürdü dekorasyonu o kadar diyim
[/QUOTE]
Garaj, araba cilalama partisi mi? Guzelll... Ciladan sonra evli curuh iceri girer yorgunluk kahvesi icmeye, ben bekar curuh olaraktan partiyi sabunlu-sungerli araba yikama partisine ceviririm.
P.S: Sorarim kac kisi RTL ile buyudu bu forumda? :-)
Wishpartiseverman
Bir yorum yaz:
-
Bu bana bir gonderme gibi geldi? Hani artik. ....Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Wish?
Bir yorum yaz:
-
Ya Berna ne dio bu kız cık cık cık cık cok ayıp biz öyle sey yapmayızAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaci ne demek sana birakiris benim otelime tatile gelin bare ben sizin icin kuzeylerden babysitter getirtirim sizede bakarlar zuahahahahahahhaha
Bir yorum yaz:
-
Haci ne demek sana birakiris benim otelime tatile gelin bare ben sizin icin kuzeylerden babysitter getirtirim sizede bakarlar zuahahahahahahhaha
Bir yorum yaz:
-
Ya IDO var tüh
hehe zaten ileride Adeli ve Brnx3 ü sana bırakıp biz tatile gideriz :P
Bir yorum yaz:
-
Neyseki ido diye bir olay var sip diye bitiveririm yaninizdaa nihahahahhahahha
Bir yorum yaz:
-
Baran sahilde spor yaparız abicim kilo fazlam var bir de yeni alacagımız evde kapalı garaj filan olursa o zaman seyret sen curcunayı araba cilalama partisi veririz vallahi
Kızlar da takılır zaten bize sarmazlar 
Ben mi dedim sana İzmir'de otur diye
Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..[/QUOTE]
Ev bakmaya basladık Yesilyurtta, Nisantasındaki evi satıp öyle alıcaz sanırım bu evden de hiç ayrılasım yok acıkcası bunun gibi bi ev zaten bulamamaktan korkuyorum malum 18 ay sürdü dekorasyonu o kadar diyimAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok canım toplantı zamanları bakmam onun haricinde bakarımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen kime neye bakiosun kizim yaa sonra toplanamayiss sensiz olmaaaas
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: