Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
brnx2
Sen gel biz sürekli buluşuyoruz zatenAslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaçırmışız org. iyimi... Gelecek sefere inş.
Yorum Yap
-
brnx2
Cidden taşınsana yaw bak bizde taşınıyoruzAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :P
Akşamları sahilde spor diyip kaçar, arabalarla uğraşırız
Ben mi dedim sana İzmir'de otur diyeAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel bir bulusma olmus, afiyetle de yemissiniz masallah
Hepinizi tebrik ederim..
Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..
Yorum Yap
-
Berna
Aleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'eAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :P
En son düzenleyen Berna; 12-11-12, 23:12.
Yorum Yap
-
Ayippsinn,herzamaan boyleyiz aslindaAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güzel bi gün gecirmiş mini ciler gene

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Yok canım toplantı zamanları bakmam onun haricinde bakarımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen kime neye bakiosun kizim yaa sonra toplanamayiss sensiz olmaaaas
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Baran sahilde spor yaparız abicim kilo fazlam var bir de yeni alacagımız evde kapalı garaj filan olursa o zaman seyret sen curcunayı araba cilalama partisi veririz vallahi
Kızlar da takılır zaten bize sarmazlar 
Ben mi dedim sana İzmir'de otur diye
Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..[/QUOTE]
Ev bakmaya basladık Yesilyurtta, Nisantasındaki evi satıp öyle alıcaz sanırım bu evden de hiç ayrılasım yok acıkcası bunun gibi bi ev zaten bulamamaktan korkuyorum malum 18 ay sürdü dekorasyonu o kadar diyimAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Yorum Yap
-
Ya Berna ne dio bu kız cık cık cık cık cok ayıp biz öyle sey yapmayızAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaci ne demek sana birakiris benim otelime tatile gelin bare ben sizin icin kuzeylerden babysitter getirtirim sizede bakarlar zuahahahahahahhaha
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Bu bana bir gonderme gibi geldi? Hani artik. ....Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Wish?
Yorum Yap

Yorum Yap