Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
gelmeyi düşünenler için rota nerden geliniyorsa gelinsin e5 ten sapılmasın sol serıt kullanılsın göze batılmasın sahile idealtepe sapağından inilsin o düzergahı hergun kullanan bırı olarak sıkıntısız tek yol...
Benim adimida bir kagida yazip masanin bir kosesine ilistiriverin artik.
Baran'in da yanina oturacak adami iyi secin, hikayeler konusunda altta kalmasin... :-)
WishJakartayavardiman
wish ben seni metrelik kebabin en basina tagleyecegim
Benim adimida bir kagida yazip masanin bir kosesine ilistiriverin artik.
Baran'in da yanina oturacak adami iyi secin, hikayeler konusunda altta kalmasin... :-)
Ya neyin çevirmesi derli toplu gittikten sonra çok her saat yoklar, alkolü fazla kaçırmayın yeter. Minibüs yolu ordan çevre yolu avrupaya dönecekler için güzel çözüm.
Arkadaslar cevirme sikintisi olmayacak bir rota cizeyim ben size donus icin:
zaten cevirme riski olanlari minibus yolundan gelip sahilin bi ust sokaginda araclarini birakmalarini oneririm.
donuste minibus yolundan ankara asfaltina cikip bostanci koprusune kadar yanyoldan giderseniz kimse sizi ceviremes.bostanci koprusundende e-5 baglanirsiniz oradanda 1. ve 2.cevreyolu sapagina kendinizi atarsaniz hic bir sorun cikmaz ben kefilim
gelme niyetim olsa da karşıya geçerken polise alıntı olma korkusu ile gelmeme niyetim var =O) malum ülkemin trafik polisleri son günlerde cadde, sokak başında saf tutmuş bekliyorlar =O)
gelme niyetim olsa da karşıya geçerken polise alıntı olma korkusu ile gelmeme niyetim var =O) malum ülkemin trafik polisleri son günlerde cadde, sokak başında saf tutmuş bekliyorlar =O)
Shemsy dikkatli olup gelirsen bişey olmaz adamlar kalkıp evoya ne diyecek sen kurallara uyarak ve basmadan gelirsen problem olmaz..
gelmek istiosan gel ama seni sahile sokmayiz yoksa alirlar anahtarini. donuste direk seni cevirmenin olmadigi yerlerden yollariz. ama korkuyorum tirsiorum diosan o ayri
Bir yorum yaz: