Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
brnx2
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaçırmışız org. iyimi... Gelecek sefere inş.
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :P
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel bir bulusma olmus, afiyetle de yemissiniz masallah
Hepinizi tebrik ederim..
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :PEn son düzenleyen Berna; 12-11-12, 23:12.
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güzel bi gün gecirmiş mini ciler gene
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen kime neye bakiosun kizim yaa sonra toplanamayiss sensiz olmaaaas
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Baran sahilde spor yaparız abicim kilo fazlam var bir de yeni alacagımız evde kapalı garaj filan olursa o zaman seyret sen curcunayı araba cilalama partisi veririz vallahi Kızlar da takılır zaten bize sarmazlar
Ben mi dedim sana İzmir'de otur diye Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..[/QUOTE]
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaci ne demek sana birakiris benim otelime tatile gelin bare ben sizin icin kuzeylerden babysitter getirtirim sizede bakarlar zuahahahahahahhaha
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
Wish?
Yorum Yap
Yorum Yap