Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah güzel bi gün gecirmiş mini ciler gene
    Ayippsinn,herzamaan boyleyiz aslinda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    maşallah güzel bi gün gecirmiş mini ciler gene

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Sen kime neye bakiosun kizim yaa sonra toplanamayiss sensiz olmaaaas

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :P
    Aleeen taşının yeşilköy'e ben bakarım Adel'e
    En son düzenleyen Berna; 12-11-12, 23:12.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yok sekerim her eve lazım bizim ailede en yanlız biziz zaten üzerimde asırı bir Yesilyurta taşın baskısı var işe 2 saatte gidip 2 saatte dönmeye hic niyetim yok acıkcası. O yüzden yeni bir iş olursa o taraflarda filan belki bakarım. yani bize gezmek haram siz bize gelin :P
    Cidden taşınsana yaw bak bizde taşınıyoruz Akşamları sahilde spor diyip kaçar, arabalarla uğraşırız

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Guzel bir bulusma olmus, afiyetle de yemissiniz masallah

Hepinizi tebrik ederim..
    Ben mi dedim sana İzmir'de otur diye Gel işte 5 sene buradayız sonra gidicez İzmir'e..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaçırmışız org. iyimi... Gelecek sefere inş.
    Sen gel biz sürekli buluşuyoruz zaten

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı
    Kaçırmışız org. iyimi... Gelecek sefere inş.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sizin ailede yok mu bir sadu
    bak bizimki simdi kuzen dogum yapcak diye 1-2yil bebekle takilir

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Guzel bir bulusma olmus, afiyetle de yemissiniz masallah

Hepinizi tebrik ederim..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Bolu mu nerde nerde tut bobi of bakkala bile gidemiyorum ne Bolusu uyandırın beni
    sizin ailede yok mu bir sadu
    bak bizimki simdi kuzen dogum yapcak diye 1-2yil bebekle takilir

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    NDG Istanbul'a geldigimde baska bir organizasyon daha ayarlarsin herhalde degil mi? oralara kadar gelip kimseyle tanismadan donmeyeyim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Kaancim gel biz artik sip diye cekirdek kadro olarak toplaniyoruz

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben demedimm mi len bu adam evocu panpalariyla takilmistir diye
    evocu panpam yok benim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Afiyet olsun arkadaşlar cidden süper olmuş, benim gelme düşüncem semtten arkadaşlarımın selimpaşaya gitme planları ile son buldu malesef
    Ama gitmeseydim arabasız size gelecektim. Neyse kısmet değilmiş başka zamana inşallah

Gecen Otoparktan çıkardım biraz turlayım hem akü şarj etsin hemde yıkatıyım diye, Motorlu polisler çevirdi. Bu kanat ne kocaman arabanın arkasında felan trafik çağıralım mı felan oraya buraya sarıyorlar,, Orjinal dedim torpido da arabanın kıtapcığı duruyodu çıkardım gösterdim. Öle arabayı aradılar bıraktılar. Yani ben tırstım abi =O) Bi kere ucundan döndüm bi daha kasmıyım diyom

Çok saolun şimdi gördüm,, daha yeni girdim foruma pazar gününden beri,,, Bileydim arkadaşalarımı eker gelirdim

Geçmiş olsun kerem valla polis amcalar fena,, benimde arkadaşıma yazmışlar gecen. Bana da sarıyolardı gecen. Artık polis görünce hemen camları açıyom çevirdiklerinde arabayı o dakika stop ediyom gaz bas demesinler diye Bu arada arkadaşım Cam filminden arabayı bağlayacaklardı dedi yalvar yakar emniyet kemerinden ceza yazdırmış kurtulmuş. Benim bildiğim cam filmi muayenede bile hafif kusur yazılıyor. Neyse sana da geçmiş olsun ne diyelim. Bu arada polis amcalar fena tutuğunu ceza yazmadan göndermiyorlar bütçe açığı kapanana kadar en efendisinden gitmekte fayda var yoksa cezalar can acıtır türden.

Çok off topic yaptım,, Gelemedim,, benim hatam hüzünlüyüm,,,
    ben demedimm mi len bu adam evocu panpalariyla takilmistir diye

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Afiyet olsun arkadaşlar cidden süper olmuş, benim gelme düşüncem semtten arkadaşlarımın selimpaşaya gitme planları ile son buldu malesef
    Ama gitmeseydim arabasız size gelecektim. Neyse kısmet değilmiş başka zamana inşallah

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Shemsy dikkatli olup gelirsen bişey olmaz adamlar kalkıp evoya ne diyecek sen kurallara uyarak ve basmadan gelirsen problem olmaz..

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Gecen Otoparktan çıkardım biraz turlayım hem akü şarj etsin hemde yıkatıyım diye, Motorlu polisler çevirdi. Bu kanat ne kocaman arabanın arkasında felan trafik çağıralım mı felan oraya buraya sarıyorlar,, Orjinal dedim torpido da arabanın kıtapcığı duruyodu çıkardım gösterdim. Öle arabayı aradılar bıraktılar. Yani ben tırstım abi =O) Bi kere ucundan döndüm bi daha kasmıyım diyom

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bizde alabiliriz seni florya'dan gideceğiz yemeğe
    Çok saolun şimdi gördüm,, daha yeni girdim foruma pazar gününden beri,,, Bileydim arkadaşalarımı eker gelirdim

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Plaka cezami yedim taktim artk ama arabadan sogudum

Yeni yila girene kadar memur spec takiliim bari
    Geçmiş olsun kerem valla polis amcalar fena,, benimde arkadaşıma yazmışlar gecen. Bana da sarıyolardı gecen. Artık polis görünce hemen camları açıyom çevirdiklerinde arabayı o dakika stop ediyom gaz bas demesinler diye Bu arada arkadaşım Cam filminden arabayı bağlayacaklardı dedi yalvar yakar emniyet kemerinden ceza yazdırmış kurtulmuş. Benim bildiğim cam filmi muayenede bile hafif kusur yazılıyor. Neyse sana da geçmiş olsun ne diyelim. Bu arada polis amcalar fena tutuğunu ceza yazmadan göndermiyorlar bütçe açığı kapanana kadar en efendisinden gitmekte fayda var yoksa cezalar can acıtır türden.

Çok off topic yaptım,, Gelemedim,, benim hatam hüzünlüyüm,,,

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bolu mu nerde nerde tut bobi of bakkala bile gidemiyorum ne Bolusu uyandırın beni
    Alencim üzülüyoruz senin için minik biraz ayaklansın da o zaman gideriz Bolularada bakkallarada:P

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X