Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    sayin adminler konumuzu yapilmis organizasyonlara tasiyabilir miyiz acaba?

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok naturel yazmissin yahu NDG, icinde GDO bile bulabilmek mumkun degil.

Wishman
    GDO nedir Wishhciimm? Yoksa sen "Gel Demekle Olmaz" mi dioosun?

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    gelin hepbirlikte polonezkoy omerli bilemedin resadiyede gecekonduciftlik yapip yasayalim adelmou ile brnx3mou organik buyusun. bende 3cocugumu ve anacigimi alir gelirim annem jR.lara bakar alenle baran calissin. bizde bayanlar olarak gozlemecilik yapariz bi vosvos karavan alip. tum hayvanlarla ben ilgilenirim ordekler tavuk manda .. bide bana birinin ciftliginden tay calariz o buyur ben onu da gezdirim kopek niyetine kapali garaj yapariz minilerde sicak sicak takilir.yilbasi partileri kisin karda sicak sarap sucuk partileri.. kestane pisiririz.. yazinda buyuk arazimize miniclubtr uyeleri icin MINI Drive-in Cinema eventi yapariss Ne guzel olur ooh mis! wishman gelir bize yasar. hatta gioyuda garaja koyariz. bosuna izmire gitmes onu ziyarete istanbulda hepbizle kalir izmirdendee gelen olur yagci ali abim bizi kirmaz gelirleer hele ozsimav baskanimda gelirse dahada bomba olur tadindan yenmes. hihihihihihihi

yine ne guzel bir betimleme yaptim kahretsin!
    bu hafta sayisal,super loto, piyango vs oynayin
    yil basi biletleri ne zaman cikioodu bi seri bilet alalim dostlar iyi kollayip takip edin

Cok naturel yazmissin yahu NDG, icinde GDO bile bulabilmek mumkun degil.

Wishman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet bencede
    gelin hepbirlikte polonezkoy omerli bilemedin resadiyede gecekonduciftlik yapip yasayalim adelmou ile brnx3mou organik buyusun. bende 3cocugumu ve anacigimi alir gelirim annem jR.lara bakar alenle baran calissin. bizde bayanlar olarak gozlemecilik yapariz bi vosvos karavan alip. tum hayvanlarla ben ilgilenirim ordekler tavuk manda .. bide bana birinin ciftliginden tay calariz o buyur ben onu da gezdirim kopek niyetine kapali garaj yapariz minilerde sicak sicak takilir.yilbasi partileri kisin karda sicak sarap sucuk partileri.. kestane pisiririz.. yazinda buyuk arazimize miniclubtr uyeleri icin MINI Drive-in Cinema eventi yapariss Ne guzel olur ooh mis! wishman gelir bize yasar. hatta gioyuda garaja koyariz. bosuna izmire gitmes onu ziyarete istanbulda hepbizle kalir izmirdendee gelen olur yagci ali abim bizi kirmaz gelirleer hele ozsimav baskanimda gelirse dahada bomba olur tadindan yenmes. hihihihihihihi

yine ne guzel bir betimleme yaptim kahretsin!
    bu hafta sayisal,super loto, piyango vs oynayin
    yil basi biletleri ne zaman cikioodu bi seri bilet alalim dostlar iyi kollayip takip edin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben bilmiyom, Alen bilir.. Bi kere gitmisligim var ya iste dilime dolandi. Hatta karsisinda Wishburger diye adimi kullanan dukkan var.
    Sormayin bana Istanbul'u. Hala Kadikoy ile Bakirkoy benim icin sogan ile sarmisak gibi.... Ne ne taraf bilmem...

Wishkoyluman
    ehehhe tamam tamam buluruz biz sana orayı sen gel yeter ki

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    senin ünlüler kahvesi ne oluyor tam olarak
    Ben bilmiyom, Alen bilir.. Bi kere gitmisligim var ya iste dilime dolandi. Hatta karsisinda Wishburger diye adimi kullanan dukkan var.
    Sormayin bana Istanbul'u. Hala Kadikoy ile Bakirkoy benim icin sogan ile sarmisak gibi.... Ne ne taraf bilmem...

Wishkoyluman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Benim unluler kahvesine de yakin olacak di mi bu yeni ev?

Wishkurucayaunluhavasindadirman
    senin ünlüler kahvesi ne oluyor tam olarak

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Benim unluler kahvesine de yakin olacak di mi bu yeni ev?

Wishkurucayaunluhavasindadirman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evlilik konusuna gelirsek; Ben yandım herkes yansın

Gız Nedege beni üzme Kadıköyden bineceksin Feribota seni alıcak Bakırköy iskeleden. Zaten ev çok merkezi bak çok seveceksin oraları. Sahilde çılgın tavla partileri falan...

Hem Alen var ben varım berna var daha ne istersin, istanbul bir tarafa biz diğer tarafa
    Evet bencede

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Evlilik konusuna gelirsek; Ben yandım herkes yansın

Gız Nedege beni üzme Kadıköyden bineceksin Feribota seni alıcak Bakırköy iskeleden. Zaten ev çok merkezi bak çok seveceksin oraları. Sahilde çılgın tavla partileri falan...

Hem Alen var ben varım berna var daha ne istersin, istanbul bir tarafa biz diğer tarafa

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Kiz'im NIDA'm, yapma ole evli - evsiz ayrimi, buna ilk basta ben karsi cikarim. Ben evlenince sosyal statusu degisenler yuzunden cok arkadas (gercek miydi bilemem?) kaybettim.

Kazandin, tamam. Ama azicik bekle Cin'e doneyim bol bol konusuruz. :-) Tamam?

Wishgonlundengecenletiokuyorumman
    Yaparim ben goruyoruz ornekleri fazlasiyla... neyse bende kopeklerimle hayatimi surdururumm Peeeeehh!!!

Evet, kazandim kabul etmis olmana sevindim! Yaza cok eglenecegiz!!!!

Bekliooooorum valla oyle facebooka fotograf yuklemekle olmuyor wish sesine de hasretiz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    breee oldu olacaakk tekirdaga tasinin da bare daha da uzak olalim hee ne dersiniz ?

ayrica konularimi offtopic yapioosunuz basliycam ama hee ...

wishman sana gelince cok pis trip aticam gittim telefon aldim viber kurdum tango kurdum haberleselim diye sen yineee yoksun yine yoksun iddiayida kazandim hemen kayboldun!

nesseee siz evli mutlu cocuklu ve proje kapsamindaki cocuklu vatandaslar takilin ben elbet bakarim basimin caresine....

Kiz'im NIDA'm, yapma ole evli - evsiz ayrimi, buna ilk basta ben karsi cikarim. Ben evlenince sosyal statusu degisenler yuzunden cok arkadas (gercek miydi bilemem?) kaybettim.

Kazandin, tamam. Ama azicik bekle Cin'e doneyim bol bol konusuruz. :-) Tamam?

Wishgonlundengecenletiokuyorumman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    @Alen brnx3 ya tuttum bunu,bu arada çılgın garaj partilerini bekliyor olacağım
    @Deno sen kimin tarafından kuzu , ne öyle kuzeyliler fln...
    @Wish Wishhemenevlenyeşilköyetaşınveardındançocukyapman
    breee oldu olacaakk tekirdaga tasinin da bare daha da uzak olalim hee ne dersiniz ?

ayrica konularimi offtopic yapioosunuz basliycam ama hee ...

wishman sana gelince cok pis trip aticam gittim telefon aldim viber kurdum tango kurdum haberleselim diye sen yineee yoksun yine yoksun iddiayida kazandim hemen kayboldun!

nesseee siz evli mutlu cocuklu ve proje kapsamindaki cocuklu vatandaslar takilin ben elbet bakarim basimin caresine....

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Çok sevinirsem tepki alır mıyım diye korkuyorum
    Taşının hemen

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Wish'i de yeşilköy'e aldık mı İzmir'e taşınana kadar Alin,Mei ve ben kasıp kavuracağız buraları:P
    Benimki Lucy Liu!
    P.S: Esasinda Lui Li Fei demek isterdim ama siz onu bilmiyosunuz.

Wishman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X