Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sonunda Alini boşatacaksınız benden Bekarlıgın tadını cıkarın
    Abi al onu da gel sirince'ye gideriz, sarap iceriz orda, harika olur bak)

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bu organizasyonlar bekara bile karı boşatır cinsten:P

Yorum Yap

Bebek? Belki gelecek bahar yapabilirz su anda cok kucuk
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Haha bisey olmaz ya neyse baska bir baslik altinda konusuruz artik bunlari

Yorum Yap

o zaman sayın adminler başka bir başlık altında da günü birlik bolu orman göl et gibi bir organizasyonda düşünebilirsiniz

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              o zaman sayın adminler başka bir başlık altında da günü birlik bolu orman göl et gibi bir organizasyonda düşünebilirsiniz
              Aha super fikir. Berna video bekliyoruz hala bu arada

Yorum Yap

laptop kucağımda evin değişik yerlerinde yuvarlanıyorum hala şimdi bi dışarı çıkacağım dönüşte arabadan alıp yüklerim

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  laptop kucağımda evin değişik yerlerinde yuvarlanıyorum hala şimdi bi dışarı çıkacağım dönüşte arabadan alıp yüklerim
                  Hayat sana guzel yuvarlan tabi

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

ya 2 gun gırmedım tarıh belırlenmıs organızasyon yapılmıs bidakine inşallah

Yorum Yap

Erhan demek ki neymis hergun bir goz atmak lazımmıs şaka bir yana gokart ı geleneksel hale getirip havalar musaade ettikce yaparız cok eglendik.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aren bey, İzmirde sağlam arkadaşlarım var dedin ? yakışıklılarmı zaaaaaa
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ne yapican solu kizlar sana gelmez erkek diye heyecanlandin birden Zaaaaaaaaa

Yorum Yap

Dostum seninle kapisamadik hic (donuste e5'te ki kapisma haric))
                            valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
                              Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster

buyrun bakalım
                                Formula da serhan acar anlatırken tepe kamerasından goruntu gelınce hanı susayımda motor sesı eslıgınde seyredelım der ya onu hıssettım bı anda dıger aparatlarınıda almam lazım hatta bı kamera daha
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X