Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Aren bey, İzmirde sağlam arkadaşlarım var dedin ? yakışıklılarmı zaaaaaa
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Dostum seninle kapisamadik hic (donuste e5'te ki kapisma haric))
valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri
Formula da serhan acar anlatırken tepe kamerasından goruntu gelınce hanı susayımda motor sesı eslıgınde seyredelım der ya onu hıssettım bı anda dıger aparatlarınıda almam lazım hatta bı kamera daha
Yorum Yap